TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Jordi Garcia, president de l’Ebre Escola, sobre la fusió: “L’objectiu és convertir-nos en el club referència de les Terres de l’Ebre”

Garcia explica el projecte d’unificació amb el CD Tortosa

El passat dimarts, el CD Tortosa i l’Ebre Escola Esportiva anunciaven amb un comunicat oficial conjunt mitjançant els seus comptes de Twitter el que ja feia temps que es rumorejava. Els dos clubs es fusionaran i crearan un projecte conjunt. D’aquesta manera, amb tots dos clubs units en un mateix rumb, la ciutat de Tortosa buscarà un projecte ambiciós a nivell futbolístic i també des d’un punt de vista social amb la intenció de convertir-se amb un dels clubs més grans de la província.

Per aprofundir en el tema i conèixer l’opinió per part de les entitats respecte a aquest moviment tan important per als dos clubs, hem parlat amb Jordi Garcia, el president de l’Ebre Escola. Jordi Garcia, en primer lloc, ha assegurat que els motius pels quals han decidit unir forces no són ni molt menys econòmics sinó que «és un projecte que es va començar a parlar a finals de l’any passat, vam iniciar contactes i vam veure que coincidíem en moltes idees de projectes i vam iniciar negociacions. La intenció principal és donar oportunitats als jugadors i jugadores de Tortosa i també de tota la comarca, al final és una potenciació del futbol al Baix Ebre i un compromís molt important per a la ciutat. La història sempre ens havia dit que ens fèiem mal uns als altres canviant jugadors cada any de club i crec que, al final, la unió fa la força. Amb esta fusió l’objectiu és convertir-nos en el club referència de les Terres de l’Ebre”.

A més, al comunicat s’anuncia que els dos clubs deixaran tres anys de marge per a una transició. Tot i això, Jordi Garcia ha aclarit que «ja des de la següent temporada el futbol base s’unificarà i serà en un termini de tres anys que el futbol amateur, si tot va com esperem, també ho farà. Al ser un projecte conjunt el que ens interessa és que els jugadors que tinguem de les categories inferiors del juvenil puguin també tenir una continuïtat posteriorment al futbol amateur, per això les categories inferiors seran molt importants per alimentar els equips de futbol amateur».

Respecte al nombre d’equips que es generaran a les categories inferiors, el president de l’Ebre Escola ha assegurat que «és un dels temes amb els que encara estem treballant, l’any anterior natros vam tenir 230 fitxes de futbol base i el CD Tortosa 250 més, per tant, encara hem de veure quants equips hi haurà per categoria i com gestionarem el tema de la disponibilitat dels camps. Per esta raó requerirem també l’ajuda de l’Ajuntament de Tortosa per tal de planificar bé les instal·lacions i els horaris, però està clar que serem un club molt gran».

Finalment, Jordi Garcia ha volgut deixar clar que no es tracta de cap absorció d’un club a un altre, sinó que és una cosa de dos: «he sentit veus que ja diuen que ha sigut un club el que ha absorbit l’altre i ni molt menys, com dic ha sigut un projecte en comú i del qual les dues parts aportaran el 50% en la creació d’este nou club».

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects