TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Jordi Font, cofundador de Teuporto: “El projecte que natros volíem fer a llarg termini es va convertir en una necessitat”

Han començat a operar a Tortosa esta setmana

Jordi Font, Xavi Marqués i Josep Adell es dediquen a l’assessorament de restaurants i locals d’oci. Pertànyer al món de la restauració i la gestió els va permetre veure una oportunitat quan va arribar la pandèmia, fa quasi un any. »La nostra primera idea era fer un projecte a llarg termini, perquè les aplicacions mòbils són molt costoses de fer, tant a nivell econòmic com de temps. Sí que la cosa es podia fer molt gran però la nostra idea era fer-ho a poc a poc i bona lletra.» Això explica Font, un dels cofundadors de l’app de Teuporto, la versió ebrenca de Glovo o Uber Eats, empreses que faciliten la recollida i entrega de comandes a domicili a través de riders.

La notícia que preparaven això va córrer ràpid i el boca-orella els va fer avançar més de pressa del que preveien. »En la pandèmia, molts establiments estaven tancats i vam haver d’accelerar tots els processos i posar-nos a treballar molt per començar el més prompte possible». Vista la necessitat, els tres emprenedors van començar a donar servei a les tres ciutats amb més volum de restaurants: La Ràpita a l’agost, Amposta al novembre i esta setmana Tortosa, on els riders van començar a entregar a domicili dilluns passat.

En el conjunt de les tres poblacions, Teuporto ja ha lliurat 4.500 comandes i tenen 4.200 clients registrats a l’app mòbil. El resultat és engrescador i Font creu que un dels factors que fa funcionar la iniciativa és la transparència de tot el procés: »La idea és que el client pugue demanar qualsevol cosa que el rider pugue transportar amb la motxilla i la bici. No només repartim menjar, qui vulgue comprar-se un llibre, roba o productes de supermercat també ho podrà demanar. Amb l’app és molt fàcil, perquè allà hi tens tots els negocis posats, fas la comanda en dos minuts i la vas controlant. Segueixes si l’entrega està en procés, si està esperant transport o si el rider ja la porta cap a casa teua.»

Quan encara no fa un any que estan en marxa, Teuporto ja compta amb sis riders a la Ràpita, 4 a Amposta i 7 a Tortosa, però esperen contractar-ne dos més a la capital del Baix Ebre perquè tenen una quantitat important de restaurants adscrits. De cara al futur, ja pensen en l’expansió: »Ara, a Amposta i la Ràpita i pròximament a Tortosa, oferim servei a les ciutats dels voltants, com Masdenverge, Santa Bàrbara, Alcanar, Les Cases… i esperem començar en Roquetes i Jesús. Hem tingut reunions importants en Reus, que estan interessats en què entressem allí. Estem encara negociant i ficant totes les bases però pot ser una de les pròximes ciutats.»

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects