TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Jeremy Alcoba presenta la moto amb la qual correrà al Campionat Mundial de Moto3

El Campionat del Món de Moto3 està previst que comence el 28 de març

El pilot jesusenc, després de ser rookie de l’any i haver fet un molt bon paper el primer any com a pilot de Moto 3, afronta esta nova temporada amb ganes de descobrir els circuits que no va poder gaudir la passada temporada per culpa de la pandèmia.

Si la pandèmia ho permet, el proper 28 de març començarà el Campionat del Món de Moto3, juntament amb la Moto GP i Moto2. Entre els participants del tercer campionat més gran d’este esport hi ha representació ebrenca, concretament del jesusenc Jeremy Alcoba, qui ahir, juntament amb el seu company d’equip Gabri Rodrigo, va presentar la moto amb la qual correrà el que serà el seu segon Campionat del Món de Moto3 juntament amb l’escuderia Indonesian Racing Gresini Team Moto3.

L’ebrenc i rookie de l’any anterior ha assegurat té moltes ganes de conèixer els circuits que l’any anterior no va poder visitar per la pandèmia així com millorar en diferents aspectes respecte a l’any anterior: «L’any passat vam acabar amb un podi a Portimao i vaig ser rookie de l’any, volem començar per on ho vam deixar. Sobretot he de treballar per millorar la qualy, ja que el meu punt fort està a les carreres i sortir per davant el resultat és molt diferent».

Finalment, de la presentació va destacar el canvi de color en la indumentària que caracteritzarà l’equip, ja que Indonesian Racing Gresini Team Moto3 els anys anterior havia dut el color blau i ara s’han passat al roig. De la gala també va destacar l’absència del màxim representant de l’escuderia, Fausto Gresini, qui porta lluitant contra la Covid-19 des del gener i encara no s’ha acabat de recuperar del virus. Per aquesta raó, el lema principal de la presentació va ser «We are waiting for you Fausto».

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects