TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Col·legis Professionals de les Terres de l’Ebre s’unixen per reforçar la seua presència social

La Intercol·legial ebrenca agruparà més de 3.000 professionals del territori

Onze Col·legis professionals de les Terres de l’Ebre estan treballant per constituir la Intercol·legial ebrenca, que agruparà a més de 3.000 professionals que treballen al territori. L’agrupació naix amb la voluntat d’aportar idees, propostes i valoracions.

L’objectiu de la Intercol·legial és “actuar com un òrgan d’opinió dins d’un espai de reflexió i anàlisi fomentat per la nostra experiència professional des de fa molts anys a les nostres terres”, ha explicat el President del Col·legi de Periodistes a les Terres de l’Ebre, Josep Baubí. La Intercol·legial té per finalitat divulgar les funcions d’interès general i estudiar qüestions que afecten al col·lectiu transversalment per garantir la Deontologia, la funció social dels col·legis i la defensa dels òrgans professionals.

La Intercol·legial de les Terres de l’Ebre serà la segona creada a Catalunya, darrera de la de Barcelona. Segons ha informat Baubí, “la Intercol·legial ja està caminant i està previst presentar-la al mes de març, quan farem la lectura del manifest explicant les motivacions dela unió”.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects