TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

GOLD, l’últim espectacle de Roberto Olivan, nominat als Premis Teatre Barcelona

És una creació de dansa contemporània per a quatre intèrprets que es va estrenar l’1 d’abril al Mercat de les Flors de Barcelona

TeatreBarcelona, la revista digital d’arts escèniques de referència a la ciutat de Barcelona, ha donat el tret de sortida a una nova edició dels Premis TeatreBarcelona. Un certamen, que compleix cinc anys de vida, i en el qual el públic reconeix les millors propostes i els millors professionals de l’escena que han passat per la cartellera barcelonina durant la temporada 2021-2022.

Entre els nominats de l’edició d’enguany destaca GOLD, l’últim espectacle del ballarí i coreògraf tortosí Roberto Olivan, que es va estrenar el passat 1 d’abril al Mercat de les Flors de Barcelona. Es tracta d’una creació de dansa contemporània per a quatre intèrprets, amb música original del compositor italià Riccardo Nova i interpretada en directe pel grup musical Icarus Ensemble. L’espectacle reflexiona sobre la riquesa de la diversitat, les normalitats quotidianes i l’or (la llum) que tots portem dins. Una obra que convida a la convivència, la tolerància, la diversitat i a l’acceptació d’un mateix, amb una acurada selecció d’intèrprets que submergeix l’espectador en un viatge cap a un emocionant ventall de sensacions.

Els usuaris del portal d’arts escèniques podran votar als guanyadors a través de la web TeatreBarcelona.com fins al 12 de setembre. Els premiats es donaran a conèixer el 27 de setembre en un nou format especial que s’anunciarà ben aviat i que s’emetrà a través de les xarxes socials.

GOLD és una producció de ROPA / Roberto Olivan Performing Arts, amb la coproducció del Mercat de les Flors, L’OBRADOR Espai de Creació, Icarus Ensemble (Itàlia) i amb el suport de l’ICEC/Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (Espanya), l’Auditori Felip Pedrell – Ajuntament de Tortosa, la Regione Emilia-Romagna (Itàlia), ATER Fondazione, Casa Ricordi (Itàlia) i l’Instituto Italiano di Cultura di Barcellona.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects