TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

GEPEC-EdC s’adhereix al ‘Giving Tuesday’ per preservar les oliveres monumentals ebrenques

El ‘Giving Tuesday’ proposa fer una aportació econòmica amb fins solidaris

El GEPEC-EdC s’adhereix al ‘Giving Tuesday’, conegut en català com “un dia per donar”. En contraposició al ‘Black Friday’, que incita al consumisme, des de l’entitat aposten per apel·lar a la solidaritat i a fer una aportació econòmica amb fins benèfics. Esta campanya de captació de fons té l’objectiu de crear una reserva d’oliveres monumentals a les Terres de l’Ebre, que consistiria en un catàleg de finques en custòdia i d’altres adquirides per l’entitat on s’implementaria el projecte de reconversió agrària a ecològic, posant en valor el fruit de les oliveres monumentals i demostrant que el seu cultiu pot ser sostenible i rendible econòmicament.

Des del GEPEC-EdC s’han adherit a la proposta i inicien una campanya de captació de fons per protegir els oliverars monumentals i recapten donatius que es destinaran a adquirir finques d’oliveres monumentals en perill de ser espoliades i a la creació de la reserva d’oliverars monumentals del GEPEC-EdC.

L’entitat ofereix múltiples opcions per col·laborar econòmicament amb el projecte. Més informació sobre els donatius a https://gepec.cat/donatius-oliveres/.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Choosing Marijuana Legalization

Choosing Marijuana Legalization Who Else Wants to Learn About Marijuana Legalization? Anyone 21 or older would have the ability to possess small quantities of marijuana

Llegir Més »
Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects