Genís Espinós ha volgut ser pagés des que anava a l’escola. Juntament amb la seua família ha creat el Celler Cal Minyó, un projecte petit i autogestionat. Tot i les dificultats per dedicar-se a la terra, Espinós és un apassionat de la faena al camp i en denuncia les condicions. No només és inviable dedicar-se a això pels preus de venda, també per la impossibilitat de mecanitzar segons quins terrenys. Això fa que la muntanya se quede sense gestionar i els incendis forestals puguen fer-se més grans.
Genís Espinós: “La pagesia té moments molt bonics i altres molt durs”
Per Redacció1 Min de lectura
Posts relacionats
La Diada de Sant Jordi s’ha convertit en un dia gran a Roquetes. Repetint el model de festa de l’any…
L’artista Marina Zurkow explora els paisatges més desconeguts del planeta amb la peça Just because you can’t swim in it…
Notícies recents
Els professors d’Infermeria de la URV Elisabet Torrubia Pérez i Francesc Valls Fonayet han coordinat ...
Societat
29-04-2024
La Diada de Sant Jordi s’ha convertit en un dia gran a Roquetes. Repetint el ...
Cultura
24-04-2024
Sònia Curto Calduch va començar a fer zumba fa anys, però per problemes a les ...
Al brancal
24-04-2024