Genís Espinós ha volgut ser pagés des que anava a l’escola. Juntament amb la seua família ha creat el Celler Cal Minyó, un projecte petit i autogestionat. Tot i les dificultats per dedicar-se a la terra, Espinós és un apassionat de la faena al camp i en denuncia les condicions. No només és inviable dedicar-se a això pels preus de venda, també per la impossibilitat de mecanitzar segons quins terrenys. Això fa que la muntanya se quede sense gestionar i els incendis forestals puguen fer-se més grans.
Genís Espinós: “La pagesia té moments molt bonics i altres molt durs”

Posts relacionats
Notícies recents
La Reserva Natural de Sebes fa trenta anys. L’aniversari arriba en una situació d’emergència climàtica ...
Captures
13-11-2025
Araí Zanguitu va nàixer a Caracas. De mare veneçolana i pare basc, fa dotze anys ...
Al brancal
13-11-2025
El festival d’art i feminisme se celebrarà a Lo Pati d’Amposta, del 20 al 23 ...
Amposta
12-11-2025