Genís Espinós ha volgut ser pagés des que anava a l’escola. Juntament amb la seua família ha creat el Celler Cal Minyó, un projecte petit i autogestionat. Tot i les dificultats per dedicar-se a la terra, Espinós és un apassionat de la faena al camp i en denuncia les condicions. No només és inviable dedicar-se a això pels preus de venda, també per la impossibilitat de mecanitzar segons quins terrenys. Això fa que la muntanya se quede sense gestionar i els incendis forestals puguen fer-se més grans.
Genís Espinós: “La pagesia té moments molt bonics i altres molt durs”
By Redacció1 Min Read
Posts relacionats
Notícies recents
”Ets una artista de cames peludes”, li deia sempre el iaio de Verònica Constantino. Ella, ...
Al brancal
23-01-2025
Victòria Cid (Amposta, 1997) acaba de publicar el llibre Simplement jo. La meua victòria contra ...
Amposta
23-01-2025
Joan B. Beltran és historiador i d’Alcanar. Actualment està jubilat, i això li permet dedicar ...
Societat
22-01-2025