TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Fernando Garcia, narrador dels partits de la Rapitenca, nou president del club

Prendrà possessió del càrrec l’1 de juliol

El passat 10 de març es va saber que a la Unió Esportiva Rapitenca hi haurà un nou president a partir de l’1 de juliol. Si no hi ha cap sorpresa, l’actual junta dirigida per Hernan Subirats deixarà pas a una nova junta, la qual serà liderada per una persona que coneix molt bé el club, Fernando Garcia. El que ha estat director esportiu del club des del 2000 fins al 2020 finalment ha decidit fer un pas endavant i presentar l’única candidatura no continuista per dirigir el club a partir de la temporada vinent. Ell mateix ha explicat que «hem parlat en l’actual junta i ells mateixos decidiran si voldran unir-se al nostre projecte al final de temporada o marxar i, a part, l’assemblea general de socis encara m’ha de ratificar com a nou president del club».

Fernando Garcia és una persona que porta vinculada al club tota la vida, ja que no només ha estat director esportiu durant vint anys, sinó que a part porta narrant els partits de la UE Rapitenca des del 1994, i això la gent ho té en compte: «molts socis, gent del poble i antigues juntes m’han portat incitant i motivant perquè em presenti a les eleccions per ser president del club i finalment hem fet un quòrum entre tots perquè així sigui. Porto ajudant a les juntes del club des d’inclús abans del 2000, ja que gràcies a la meva feina veig molts de partits d’esta categoria i de director esportiu podia aprofitar el saber quins jugadors valien per a les nostres plantilles». Amb ell a la presidència es viurà una situació força excepcional, ja que no deixarà la seva feina de narrador a la ràdio local i, per tant, el mateix president del club serà qui narri els partits de la UE Rapitenca: «el meu objectiu és arribar a narrar almenys 1001 partits, per tal de poder dir que he passat el miler, tot i que si la salut acompanya, seguiré». Fernando Garcia també feia broma sobre la seva doble feina: «com a periodista tindré molts avantatges, ja que seré el primer a saber les notícies relacionades en el club i les opinions del president, és a dir, jo mateix».

Sobre el projecte futbolístic, Fernando Garcia també s’ha vist molt motivat i amb les idees clares, ja que tenen un projecte marcat i establert: «tindrem 4 àrees definides dintre de la junta i s’intentaran potenciar totes elles: el futbol base, el primer equip, el segon i també la secció femenina. Un dels nostres grans objectius és crear un equip de futbol 11 femení i potenciar-lo molt per tal que arribi a ser igual d’important que el primer equip masculí. Actualment tenim ja un equip de futbol 7 i se’n crearà un altre, però l’objectiu és passar a jugar a camp gran». A més a més, en l’àmbit econòmic, el futur president de La Rapitenca ha assegurat que «motivarem a possibles patrocinadors a invertir en el club i, a part, els socis podran estar tranquils pels pagaments, ja que s’ajustaran a preus per tal que siguin assequibles per tothom. L’objectiu per a la nova junta és que l’estadi sempre estigui ple i amb la grada animant als equips en tot moment». El mateix Fernando Garcia ho ha catalogat com «un projecte ambiciós, il·lusionant i al qual tenen lloc tots els amants del futbol».

Finalment, Fernando Garcia també ha valorat la situació actual que està vivint el primer equip, el qual acumula 4 empats en els 4 partits que ha disputat de Primera Catalana: «jo crec que tenim molt bon equip, però no hem tingut sort amb les lesions. Tenim lesionat a un jugador que era clau, que és el Pere Esteller, a part este cap de setmana es va lesionar Javi Cotaina i ens van expulsar un jugador. Per tant, tenim bona plantilla, el problema és que no és molt extensa. Estem il·lusionats perquè l’equip juga molt bé i a part no hem perdut cap partit. Ara el que ens falta és guanyar i esperem que sigui este cap de setmana contra el Vilanova, un cap molt complicat».

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects