TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Controlat l’incendi forestal de Bítem

Els Bombers esperen donar el foc per controlat cap al vespre

El foc que crema a Bítem des de la mitjanit ja està estabilitzat, segons els mateixos Bombers de la Generalitat. Més de vint dotacions han treballat durant tota la nit i al matí s’hi han incorporat tres mitjans aeris, que han abandonat la zona este migdia.

Deu veïns han estat desallotjats per precaució, tot i que s’espera que puguen tornar a les seues llars avui al vespre, quan els Bombers donen per controlat l’incendi. De moment, el foc ha afectat unes 26 hectàrees de perímetre i les tasques dels professionals s’han vist afectades per la zona, que és d’accessibilitat difícil. Els Agents Rurals de la comarca treballen amb l’hipòtesi que l’origen ha sigut una crema de restes vegetals mal apagada.

ACTUALITZACIÓ 21:04 h

Segons ha informat el cos de Bombers de la Generalitat al diari, hi ha una represa a la zona que és visible des dels pobles propers. A hores d’ara hi treballen dotze dotacions terrestres, que es mantindran durant tota la nit treballant en les tasques d’extinció.

ACTUALITZACIÓ 23:00 h

Tot i la revifada de l’incendi a la zona del Coll de l’Alba, els Bombers tenen el fot controlat. Segons informa l’Ajuntament de Tortosa, la Policia Local de la ciutat està investigant una persona que podria estar relacionada amb els fets.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects