TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Es prorroguen les mesures per a la contenció de la COVID-19 fins al 24 de desembre

La situació epidemiològica aconsella continuar amb el nivell de les restriccions vigents de les darreres setmanes

Salut ha anunciat que es prorroguen les mesures per a la contenció de la COVID-19 fins al 24 de desembre. Davant l’actual situació epidemiològica s’aconsella continuar amb les restriccions vigents les darreres setmanes

D’esta manera, continuarà vigent com fins ara la prohibició de menjar i beure al carrer entre la 01.00 h i les 06.00 h, així com la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les 22.00 h i les 06.00 h. La mascareta, per tant, segueix sent obligatòria en exteriors sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat interpersonal i en espais tancats i espais privats, tan oberts com tancats, quan no s’estigui amb les persones convivents. Es poden consultar totes les mesures aquí.

A més, a partir del 3 de desembre, s’especifiquen nous àmbits en què caldrà presentar el certificat COVID digital de la UE, que serà obligatori per accedir a zones interiors de restaurants, locals d’oci nocturn, gimnasos, celebracions amb ball en recintes tancats i també per a visitants de residències de gent gran.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects