TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’Associació Engrescats demana ajuda per poder seguir amb els rescats

La protectora acumula un deute de 37.000 €


L’Associació Engrescats de les Terres de l’Ebre s’ha convertit en els últims anys en una de les protectores de referència de casos greus d’animals trobats al carrer. Este mes, però, la protectora ha anunciat que es troben en una situació «límit» a causa del deute que porten acumulat derivat de l’elevat nombre de rescats.

Fins ara cada dia rescataven animals atropellats, amb infeccions, malalties greus, d’altres amb fractures… Es tracta de situacions que comporten una factura elevada i que ara han portat a la protectora a aturar, en part, els rescats, ja que ara mateix este import els «ofega» i no poden fer-li front. Per este motiu, per poder seguir amb l’activitat habitual, han iniciat una campanya de gofundme per poder demanar l’ajuda econòmica dels usuaris.

Tal com explica la protectora, «Tot i els preus ajustats que ens fan els veterinaris, les hospitalitzacions gratuïtes i les mil maneres en què ens ajuden, podem pagar 10.000 euros mensuals, però sempre és una mica menys del que hem gastat, i això ha fet que se’ns acumule un import que ara mateix ens ofega».

L’Associació es va formar el 2013 de manera desinteressada per un grup de persones que treballen per «dignificar la vida de l’animal per damunt de totes les coses». Els interessats també poden fer la seua aportació a través del número de compte 2100-1439-58-0200108260 o també a través de l’IBAN: ES87 2100 1439 5802 0010 8260.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects