TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Els vots nuls al Delta es multipliquen per cinc

Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre va animar a dipositar butlletes MOLDE

Amb un 30% menys de participació, els vots nuls al Delta s’han multiplicat gairebé per 5 respecte a les eleccions del 2017, la qual cosa significa que hi ha hagut un increment del 488% de vots nuls al territori.
Este increment ve motivat, en gran part, pel MOLDE, el Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre. Fa només dues setmanes que van iniciar la seua activitat i a través de les xarxes socials han impulsat una campanya de protesta per «fer valdre la veu del Delta i dignificar els nostres avantpassats i avantpassades», tenint en compte que consideren «nul·les» les accions polítiques dels últims anys al territori. Concretament, a les eleccions al Parlament de Catalunya s’han dipositat un total de 1.006 vots nuls, mentre que en les eleccions anteriors se’n van presentar 206.

Els votants van poder trobar la butlleta en diversos establiments del territori. FOTO: MOLDE

En el manifest de constitució, MODEL va acusar un model de ‘partitocràcia’ que defensaria «més els interessos propis dels partits en detriment dels interessos generals de les persones del territori», deixant així que la regressió del Delta segueixi avançant.
En els dies vinents celebraran una assemblea oberta per proposar noves accions i organitzar-se per a moviment que acaba de començar al territori.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects