TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Els pressupostos participatius de Tortosa tanquen la primera fase del procés amb 247 propostes ciutadanes

Els serveis tècnics municipals estan avaluant totes les aportacions, de les quals, les que siguen vàlides passaran a la fase de votació

Els pressupostos participatius de Tortosa d’enguany han culminat la primera fase del procés, corresponent a la presentació de propostes. En total, se n’han rebut 247, que han aportat 116 usuaris. Esta xifra supera les propostes rebudes l’any passat, aleshores amb 158 accions presentades per 71 persones.

Ara, els serveis tècnics municipals de l’Ajuntament de Tortosa estan avaluant cadascuna de les actuacions per validar si compleixen els requisits que marquen les bases així com per determinar el cost que suposarien. Posteriorment s’obrirà el període de votació amb la llista que resultarà de les opcions vàlides.

A la fase de votació hi podran participar totes les persones que tinguessen 16 anys o més a data de 31 de desembre del 2020, i que a més en aquella data estiguessen empadronades a Tortosa.

En total, els pressupostos participatius destinaran 200.000 euros del pressupost municipal del 2021 per a inversions, que es distribuiran de la següent manera: 170.000 euros, a Tortosa ciutat; 15.000 euros, al poble dels Reguers, i 15.000 euros més, al de Vinallop.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects