TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Els grups municipals Movem Tortosa, Esquerra Tortosa Sí i la CUP presenten una moció en contra de l’anunci de Corembe al programa de festes

Demanen explicacions i responsabilitats

A proposta de la Comissió per la Retirada de Símbols Franquistes de Tortosa, els grups municipals Movem Tortosa, Esquerra Republicana de Catalunya-Tortosa Sí i la Candidatura Unitat Popular (CUP) portaran al ple de l’Ajuntament la polèmica per l’anunci de Corembe en el programa de les Festes de la Cinta 2022.

Els tres grups de l’oposició han presentat una moció conjunta rebutjant la publicació, així com demanant explicacions i responsabilitats. També reclamen la reprovació del regidor de Festes, Domingo Tomàs.

En el text de la moció, apunten que les explicacions donades pel regidor de Festes durant els darrers dies «no poden semblar versemblants per a la ciutadania de la ciutat, pel que fa a la responsabilitat de l’Ajuntament de Tortosa en l’edició del programa, donada la identificació absoluta entre la publicació del programa i l’organització de les festes», per la qual cosa «no es pot dubtar de la relació entre la regidoria de festes i l’empresa editora».

Els autors de la moció també lamentan la falta de transparència per part de l’Ajuntament per contractar l’empresa editora i reclamen el ple compliment de la legislació en matèria de contractació pública per a les pròximes edicions del programa de festes.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects