Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Contacte: info@apropebre.cat
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    A Prop Ebre
    • Territori
      • Baix Ebre
        • Aldover
        • Alfara de Carles
        • Benifallet
        • Camarles
        • Deltebre
        • El Perelló
        • L’Aldea
        • L’Ametlla de mar
        • L’Ampolla
        • Paüls
        • Roquetes
        • Tivenys
        • Tortosa
        • Xerta
      • Montsià
        • Alcanar
        • Amposta
        • Freginals
        • Godall
        • La Galera
        • La Sénia
        • Mas de Barberans
        • Masdenverge
        • La Ràpita
        • Sant Jaume d’Enveja
        • Santa Bàrbara
        • Ulldecona
      • Ribera d’Ebre
        • Ascó
        • Benissanet
        • Flix
        • Garcia
        • Ginestar
        • La Palma d’Ebre
        • La Torre de l’Espanyol
        • Miravet
        • Móra d’Ebre
        • Móra la Nova
        • Rasquera
        • Riba-Roja d’Ebre
        • Tivissa
        • Vinebre
      • Terra Alta
        • Arnes
        • Batea
        • Bot
        • Caseres
        • Corbera d’Ebre
        • El Pinell de Brai
        • Gandesa
        • Horta de Sant Joan
        • La Fatarella
        • La Pobla de Massaluca
        • Prat de Comte
        • Vilalba dels Arcs
      • Terres del Sénia
    • Actualitat
      • Política
      • Economia
      • Cultura
      • Societat
      • Esports
      • Entrevistes
    • Opinió
    • Mèdia
    • Pòdcast
      • L’informatiu
      • Converses de Prop
      • Parlem d’Igualtat
    • Captures
    • Al brancal
    A Prop Ebre
    Home»Baix Ebre»El Perelló»El xef Rafel Muria, Premi Revelació dels Premis Nacionals de Gastronomia
    El Perelló Societat

    El xef Rafel Muria, Premi Revelació dels Premis Nacionals de Gastronomia

    RedaccióBy Redacció21/07/20211 Min Read
    Entrega del Premi Revalació 2021 a Rafel Muria. FOTO: ACGN via Twitter

    L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició concedeix els guardons

    El xef del restaurant amb una Estrella Michelin Quatre Molins (Cornudella, Priorat) Rafel Muria, nascut al Perelló, ha guanyat el Premi Revelació 2021 dels Premis Nacionals de Gastronomia. Els guardons, atorgats de manera anual per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN), van distingir la feina del xef ahir dilluns 21 de juliol.

    Rafel Muria es va diplomar l’any 2012 a l’escola Hofmann i va iniciar la seua carrera professional al restaurant Villa Retiro, Xerta. Després d’haver treballat en restaurants internacionals de gran prestigi, va arribar al restaurant Quatre Molins, on va apostar per una cuina contemporània de productes autòctons i de quilòmetre 0. D’esta manera va aconseguir la primera Estrella Michelin de la comarca del Priorat.

    “La seguretat, tenacitat, valentia i equilibre, junt amb un gran coneixement del producte i tècniques de cuina són, malgrat la seva joventut, els punts forts que destaquen en el xef revelació”, va destacar l’ACGN de la figura de Muria.

    La vicepresidenta de l’Acadèmia, la Xef Carme Ruscalleda, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà van fer l’entrega del guardó al xef perellonenc.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email Telegram WhatsApp

    Comments are closed.

    Posts relacionats

    Bot aposta per la memòria històrica i anuncia la creació d’una ruta sobre la Guerra i el franquisme

    L’anunci s’ha fet aquest cap de setmana en el marc del Cicle Estacions, la iniciativa que quatre cops l’any combina…

    Read More

    Al brancal d’Hodei Studio

    Araí Zanguitu va nàixer a Caracas. De mare veneçolana i pare basc, fa dotze anys es va traslladar a Barcelona,…

    Read More

    ‘Salut mental de la A a la Z’ per combatre la desinformació a xarxes

    Read More

    Amposta busca voluntaris i voluntàries per impulsar la comprensió lectora entre els infants de primària

    Read More

    La resistència als safarejos: l’última dona de la Ribera d’Ebre que renta a mà

    Read More

    Notícies recents

    Al brancal d'Arrels d'Orta

    Enric Alfonso està al capdavant de la vinateria Arrels d’Orta, que reobre portes el proper ...
    Al brancal 03-12-2025

    Josep Piñol després d''Evitada': “M'interessa la hipocresia de les persones”

    Josep Piñol (1994, Tivenys) és nerviós, es mou quan parla i mai s’està en la ...
    Cultura 29-11-2025

    Jordi Fabá presenta 'Dos Almas', un tema nascut de la búsqueda de la creativitat

    El músic tortosí llença el seu segon single Jordi Fabá ha tret el seu segon ...
    Cultura 27-11-2025
    El més vist

    Al brancal d’Arrels d’Orta

    Al brancal

    Josep Piñol després d”Evitada’: “M’interessa la hipocresia de les persones”

    Cultura

    Jordi Fabá presenta ‘Dos Almas’, un tema nascut de la búsqueda de la creativitat

    Cultura

    Al brancal de Genèriccc

    Al brancal

    Robert Adell: “Es necessiten més pastors”

    Entrevistes

    Subscriu-te al butlletí

    Rep les últimes notícies

    • QUI SOM
    • CONDICIONS I PRIVACITAT
    • POLÍTICA DE COOKIES

    CONTACTE
    info@apropebre.cat

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    © 2025 Apropebre. Designed by Globals.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Gestionar el consentimiento de las cookies
    Utilizamos tecnologías como las cookies para almacenar y/o acceder a la información del dispositivo. Lo hacemos para mejorar la experiencia de navegación y para mostrar anuncios (no) personalizados. El consentimiento a estas tecnologías nos permitirá procesar datos como el comportamiento de navegación o los ID's únicos en este sitio. No consentir o retirar el consentimiento, puede afectar negativamente a ciertas características y funciones.
    Funcional Sempre actiu
    L'emmagatzematge o accés tècnic és estrictament necessari per al propòsit legítim de permetre l'ús d'un servei específic sol·licitat explícitament per l'abonat o usuari, o amb l'únic propòsit de dur a terme la transmissió d'una comunicació a través d'una xarxa de comunicacions electròniques .
    Preferències
    L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per a la finalitat legítima d'emmagatzemar preferències no sol·licitades per l'abonat o l'usuari.
    Estadístiques
    El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos. L'emmagatzematge o accés tècnic que s'utilitza exclusivament amb finalitats estadístiques anònimes. Sense un requeriment, el compliment voluntari per part del Proveïdor de serveis d'Internet, o els registres addicionals d'un tercer, la informació emmagatzemada o recuperada només per a aquest propòsit no es pot utilitzar per identificar-te.
    Màrqueting
    L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per crear perfils d'usuari per enviar publicitat, o per rastrejar l'usuari en una web o en diverses webs amb fins de màrqueting similars.
    • Gestiona les opcions
    • Gestiona els serveis
    • Gestiona {vendor_count} proveïdors
    • Llegeix més sobre aquests propòsits
    Veure preferències
    • {title}
    • {title}
    • {title}
    X