TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El Catering Xerta s’encarregarà del menjar de la Llotja del Camp Nou

Joan Laporta aposta per la cuina amb arrels ebrenques

El president del Barça, Joan Laporta, seguix amb els canvis al club. Ara li toca el torn a la Llotja, que canvia de càtering i passa a mans del Grup Xerta, propietat del xef ebrenc Fran López. López és un dels cuiners més reconeguts de la nostra zona degut a la tasca que fa a l’hotel Villa Retiro ubicat a Xerta, on el Restaurant Torreó de l’Indià compta amb una Estrella Michelin. El mateix reconeixement té el restaurant Xerta, al carrer Còrsega a Barcelona, al barri de l’Eixample.

Ara, la zona noble del Camp Nou comptarà amb la cuina tradicional i arrelada al territori que López fa servir. El càtering el portarà juntament amb el seu germà Joaquim.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects