TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El Sindicat Autònom de Policia reclama solucions per l’acumulació de marihuana a les comissaries

Als afores de la comissaria de Mossos d’Esquadra d’Amposta s’hi han acumulat les 3.000 plantes trobades a la Ràpita

Més de 3.000 plantes de marihuana estan acumulades a davant les portes de la comissaria de Mossos d’Esquadra d’Amposta. Van ser decomissades el 4 d’octubre en una plantació localitzada a la Ràpita, entre el camí de les Salines i la TV-3408. Concretament, s’hi van localitzar 3.200 plantes i 24 quilos de cabdells assecats a punt per a ser venuts.

Gairebé una setmana després, les plantes segueixen a la comissaria comarcal, a Amposta, i el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha denunciat el mal funcionament del model de gestió dels residus vegetals i sòlids que generen este tipus d’investigacions. Segons han informat, els veïns de la Comissaria i un supermercat proper, han estat traslladant queixes i mostres d’indignació per la forta olor a marihuana a la zona pròxima.

Imatge compartida pel SAP de les plantes requisades a la Ràpita acumulades a Amposta. FOTO: SAP

En un comunicat, el sindicat reclama «una solució global i transversal al problema de la gestió de les plantes comissades«. També lamenten que siguin els agents del cos qui hagin de fer de «jardiners a temps parcial» per tallar, recollir i traslladar les plantacions fins a dependències policials.

Catalunya és el màxim productor de marihuana del Sud d’Europa o d’Europa sencera. Des de fa temps ja, el cos de Mossos d’esquadra explota investigacions amb detencions per salut pública i comisos de grans plantacions. Unes investigacions que donen prestigi a la institució i que la mostra com a única eina que intenta combatre, amb els pocs mitjans dels quals disposa, al crim organitzat.

Dona la casualitat que, just ahir, el programa de TV3 30 Minuts va dedicar part del reportatge ‘Les arrels del narcotràfic’ a la gestió dels residus de les plantacions i a la problemàtica actual.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects