TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El projecte de l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta i el col·legi Cèsar Martinell del Pinell guanya el premi Baldiri Connexions

Els dos centres ebrencs volen sumar forces

El projecte Cerç de Circ de l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta i l’escola Cèsar Martinell del Pinell de Brai ha estat un dels deu guanyadors del premi Baldiri Connexions 2021 que atorga anualment la Fundació Carulla. Els Baldiri són els premis en l’àmbit d’educació més reconeguts de Catalunya. Com explica el director del centre ampostí, Jordi Príncep, enguany hi havia 133 projectes damunt la taula, i el seu ha acabat sent un dels deu guanyadors.

»Justament buscàvem esta idiosincràcia, vincular espais artístics i culturals amb centres educatius. Este va ser el plantejament». Els alumnes de Primària del Cèsar Martinell rebran la visita al centre de professionals del circ i teatre que els ajudaran a millorar l’aprenentatge curricular però també els processos creatius i artístics. »Per una banda, volem que els xiquets tinguen a l’abast les arts escèniques i el circ. Però no volem que només rebin la formació, sinó que ells creen a través d’estes disciplines i poder-les lligar amb temàtiques que els preocupen, que estan estudiant, que estan treballant… i també tornar a esta relació de tu a tu que ens ha tret la pandèmia». Príncep explica que recolliran tota l’experiència a nivell escrit i audiovisual. Així es podrà compartir i arribar a altres projectes que vulguen insipirar-se en este.

Les formacions començaran cap a l’octubre, després de l’inici del curs escolar, i estaran adaptades a les restriccions vigents en aquell moment.

Facebook
WhatsApp
Twitter

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects