TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El Pinell de Brai acollirà la carpa del projecte Nilak del 21 al 31 d’agost

Hi haurà actuacions, creacions i tallers de circ, dansa i teatre

La carpa del projecte nilak es va estrenar el passat novembre a Vilalba dels Arcs amb totes les entrades exhaurides i més de 1400 espectadores. Aquest 2022 el poble de la Terra Alta on el projecte farà parada serà Pinell de Brai.

El projecte que s’està coordinant juntament amb l’Ajuntament de Pinell de Brai i el Consell Comarcal de la Terra Alta, i que té el suport de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Carulla i la Diputació de Tarragona, s’instal·larà a Pinell de Brai del 21 al 31 d’agost, on durant 10 dies la carpa i el municipi acolliran diverses actuacions, creacions i tallers de circ, dansa i teatre amb propostes que aniran des de públic infantil a adult, i amb activitats que permetran descobrir diferents singularitats del municipi i la comarca.

L’arribada de la carpa tanca així el cercle del primer any del projecte Cerç de circ, realitzat durant el curs 2021/22 per l’escola Cèsar Martinell i l’EtcA (Escola de teatre i circ d’Amposta), gràcies al premi Baldiri Connexions 2021 de la Fundació Carulla, un projecte per apropar les arts del circ als alumnes de l’escola.

Durant les dues setmanes la carpa i la població acollirà companyies com Roser López Espinosa, El gegant del Pi, Rauxa, Soon (recent Premi del públic a la Mostra d’Igualada) o Capicua que durà a terme també una trobada de Dones, costura i circ abans de la funció. A part de les activitats d’exhibició, l’estada comptarà aquest cop amb 4 tallers per infants i famílies de dansa, circ i música amb Mar Grifoll, Versembrant, Roser López Espinosa, Hotel Iocandi i l’EtcA, a més del binomi de jota i dansa contemporània realitzat pel Grup de jota del Pinell i Anna Hierro. 

La companyia Vaques serà l’encarregada també, igual que en la passada edició, de la direcció de la creació comunitària que es portarà a cap amb la col·laboració directa de 7 habitants del Pinell, i que es crearà in situ durant l’estada del projecte. A més a més durant els 10 dies es realitzaran visites guiades per la població i el seu entorn, amb Raimond Serres, el grup de recreació Pàndols 38 i l’Associació Cota 705 i dos tast de vins i vermut a càrrec de Vinomi amb la col.laboració de diferents cellers locals i comarcals.

Les entrades que han estat a la venda durant 10 dies a l’ajuntament del Pinell de Brai, es posaran a la venda per internet a partir del dissabte 13 a https://entradium.com/es/organizers/associacio-ultim-vals.

El projecte nilak ha format part del Pla d’impuls del circ 2019/21 de la Generalitat de Catalunya, ha guanyat el Premi Lluís Carulla 2020 i el Serra d’or 2021 en Arts escèniques.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects