TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El Neo Fest torna a Xerta el proper 17 de setembre

El festival seguix apostant per la nova cultura ebrenca i amplia horaris i activitats

El proper 17 de setembre se celebra la segona edició del Neo Fest a Xerta. El festival, que té per objectiu donar a conèixer la nova cultura de les Terres de l’Ebre, aposta per noves propostes artístiques i artistes emergents del territori.

La jornada començarà a les 9:30 h amb un taller de ioga al Pati Piqué a càrrec de la instructora Tània Tomàs, impulsora del projecte Scapedel que mescla l’esport, els espais naturals i l’alimentació saludable. A les 12:00 h, vermut musical a l’Estació amb Vermouth Rapitenc, amenitzat per l’artista local Marcel Cases i el seu sound system Kalahari Sound. Sonarà música d’arrels africanes a través d’un sistema de so construït artesanalment seguint tècniques jamaicanes. Les existències de vermut seran gratuïtes per als assistents i també disposaran de servei de food truck.

Imatge de la passada edició al celler Herència Altés, a Gandesa.

I a partir de les 17:30 h, el festival se trasllada a la pista poliesportiva fins a les 03:00 h de la matinada. La programació inclou teatre amb la Companyia Sinergia, dansa de la mà de la ballarina Alice Sorin, una performance creada i interpretada per l’actriu Gemma Ginovart i música en directe amb Marc Pinyol Looping Duo, Noel Luna i Laia Reverté, És Cosa de 3, Acústiks, Savage Clit Band Laura Guarch i Chris Murphy i Lady Lux. Clourà el festival Kryper amb música electrónica. A més, el públic podrá gaudir d’espai de market amb artesans, artistes ebrencs i comerços de proximitat. Tot estarà decorat per l’artista floral Jordina Bravo i hi haurà servei de cosmètica a càrrec de Judit Sanchez, que oferirà maquillatges personalitzats sense cap cost. L’espai disposarà de food trucks i servei de barra.

Com a acte complementari, el proper dissabte 10 de setembre a les 12:00 del migdia, l’artista local Jordina Bravo farà un taller a la Plaça Major per a tothom qui vulgue decorar el seu balcó en motiu del Neo Fest. L’assistència és lliure i el material és gratuït. Les places són il·limitades però se requereix inscripció al correu info@neofest.cat.

NEO Fest, la nova corrent de l’Ebre

El festival sorgeix de la necessitat d’atorgar un espai a la nova corrent cultural de les Terres de l’Ebre. Es tracta d’un esdeveniment que pretén descentralitzar la cultura i donar veu a artistes emergents del territori. NEO Fest abraça totes les disciplines artístiques, passant per la dansa, la performance, la il·lustració, la música, el teatre, la poesia, etc. Esta edició està organitzada per l’empresa A Prop Ebre i l’Ajuntament de Xerta i compta amb el patrocini de la Diputació de Tarragona.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects