TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El NEO Fest se consolida en la seua tercera edició

El festival torna a Xerta un any després del seu naixement

El NEO Fest va tornar a Xerta este dissabte passat, població on va nàixer ara fa un any. En esta tercera edició del festival, l’esdeveniment s’ha consolidat com una proposta amb èxit de convocatòria i participació.

La jornada del 17 de setembre va començar amb les classes de ioga de Scapedel en un indret natural del poble, el Pati Piqué, amb els dos grups amb les places esgotades. Va seguir a l’Antiga Estació de Xerta amb un vermut musical de la mà de Kalahari Sound System. La beguda va anar a càrrec de l’empresa Vermouth Rapitenc i els més menuts van poder confeccionar bosses amb plantes aromàtiques de la zona en un taller familiar de Gepec-EdC.

A partir de les 17:30 hores, a l’espai de la pista poliesportiva, més de vint artistes de diverses disciplines van pujar a l’escenari del NEO Fest per fer gaudir els assistents de propostes noves. A més, també hi havia un market amb artesans i comerços petits de proximitat de les quatre comarques, servei de beguda i foodtrucks i parades de menjar d’agents gastronòmics ebrencs. L’èxit d’assistència d’esta tercera edició confirma a l’organització l’interès del públic per descobrir ofertes d’artistes emergents que fan cultura aquí i per a la gent d’aquí.

El NEO Fest, un element descentralitzador de la cultura

L’objectiu principal del festival és portar al públic general una programació que contingue totes les disciplines artístiques possibles per tal que pugue descobrir noves maneres d’entendre el territori i l’art. L’organització vol donar espai als artistes emergents per tal que entren al circuit cultural de les comarques de l’Ebre i no necessiten marxar a les grans ciutats per viure del que creen.   

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects