Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Contacte: info@apropebre.cat
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    A Prop Ebre
    • Territori
      • Baix Ebre
        • Aldover
        • Alfara de Carles
        • Benifallet
        • Camarles
        • Deltebre
        • El Perelló
        • L’Aldea
        • L’Ametlla de mar
        • L’Ampolla
        • Paüls
        • Roquetes
        • Tivenys
        • Tortosa
        • Xerta
      • Montsià
        • Alcanar
        • Amposta
        • Freginals
        • Godall
        • La Galera
        • La Sénia
        • Mas de Barberans
        • Masdenverge
        • La Ràpita
        • Sant Jaume d’Enveja
        • Santa Bàrbara
        • Ulldecona
      • Ribera d’Ebre
        • Ascó
        • Benissanet
        • Flix
        • Garcia
        • Ginestar
        • La Palma d’Ebre
        • La Torre de l’Espanyol
        • Miravet
        • Móra d’Ebre
        • Móra la Nova
        • Rasquera
        • Riba-Roja d’Ebre
        • Tivissa
        • Vinebre
      • Terra Alta
        • Arnes
        • Batea
        • Bot
        • Caseres
        • Corbera d’Ebre
        • El Pinell de Brai
        • Gandesa
        • Horta de Sant Joan
        • La Fatarella
        • La Pobla de Massaluca
        • Prat de Comte
        • Vilalba dels Arcs
      • Terres del Sénia
    • Actualitat
      • Política
      • Economia
      • Cultura
      • Societat
      • Esports
      • Entrevistes
    • Opinió
    • Mèdia
    • Pòdcast
      • L’informatiu
      • Converses de Prop
      • Parlem d’Igualtat
    • Captures
    • Al brancal
    A Prop Ebre
    Home»Montsià»Ulldecona»El cuiner Joan Gual aspira al Premi Promeses de l’Alta Cuina
    Ulldecona

    El cuiner Joan Gual aspira al Premi Promeses de l’Alta Cuina

    RedaccióBy Redacció16/02/20222 Mins Read

    El guardó està organitzat per l’escola Le Cordon Bleu

    Joan Gual té vint-i-dos anys i és d’Ulldecona. Estudia cuina al CIPPF Benicarló. Fa unes setmanes, va veure uns cartells penjats a l’escola que convidaven els alumnes a presentar-se al Premi Promeses de l’Alta Cuina, organitzat per la reputada escola Le Cordon Bleu, amb seu a Madrid. Després de consultar-ho amb els seus professors, Gual va decidir presentar-se al guardó mitjançant una carta de motivació on contava com és la seua relació amb l’ofici i quina idea té de la cuina que acabarà fent quan s’hi dedique a temps complet. “Vaig explicar com és la idea que tinc del meu futur restaurant, com serà, quin menjar serviré”.

    Al desembre van comunicar-li que havia passat la primera selecció, que només dixa 50 aspirants de tota Espanya. A partir d’aquí, el jove cuiner va haver de crear una videorecepta seguint unes pautes. Degut a la seua condició de celíac ha decidit fer un plat sense gluten, amb productes del territori com la carxofa de Benicarló o l’oli de les oliveres mil·lenàries d’Ulldecona. Per passar a la següent fase, on només quedaran 10 cuiners, el vot final se dividix entre un 15% del resultat, que té en compte els vots a través d’internet, i el 85%, decidit per un jurat professional. Si Joan aconseguix passar, tindrà assegurada una beca a l’escola Le Cordon Bleu de Madrid. El vot pot comptabilitzar-se aquí.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email Telegram WhatsApp

    Comments are closed.

    Posts relacionats

    Miquel Àngel Pradilla Cardona, 14è Premi Lo Grifonet

    La Junta Rectora d’Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre ha decidit atorgar el 14è Premi Grifonet al catedràtic de…

    Read More

    La vida queda congelada al curmetratge LLENYA, de Manel Raga

    El cineasta faldut acaba d’estrenar un curtmetratge que parla dels records i els espais on no hi corre el temps…

    Read More

    Arriba a Ulldecona el festival PARCA: allà on la mort i la vida ballen juntes

    Read More

    Sons decolonials i defensa del territori en la primera Resistència Sonora

    Read More

    Les Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat s’acomiaden de la seua 21ena edició

    Read More

    Notícies recents

    Al brancal d'Arrels d'Orta

    Enric Alfonso està al capdavant de la vinateria Arrels d’Orta, que reobre portes el proper ...
    Al brancal 03-12-2025

    Josep Piñol després d''Evitada': “M'interessa la hipocresia de les persones”

    Josep Piñol (1994, Tivenys) és nerviós, es mou quan parla i mai s’està en la ...
    Cultura 29-11-2025

    Jordi Fabá presenta 'Dos Almas', un tema nascut de la búsqueda de la creativitat

    El músic tortosí llença el seu segon single Jordi Fabá ha tret el seu segon ...
    Cultura 27-11-2025
    El més vist

    Al brancal d’Arrels d’Orta

    Al brancal

    Josep Piñol després d”Evitada’: “M’interessa la hipocresia de les persones”

    Cultura

    Jordi Fabá presenta ‘Dos Almas’, un tema nascut de la búsqueda de la creativitat

    Cultura

    Al brancal de Genèriccc

    Al brancal

    Robert Adell: “Es necessiten més pastors”

    Entrevistes

    Subscriu-te al butlletí

    Rep les últimes notícies

    • QUI SOM
    • CONDICIONS I PRIVACITAT
    • POLÍTICA DE COOKIES

    CONTACTE
    info@apropebre.cat

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    © 2025 Apropebre. Designed by Globals.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Gestionar el consentimiento de las cookies
    Utilizamos tecnologías como las cookies para almacenar y/o acceder a la información del dispositivo. Lo hacemos para mejorar la experiencia de navegación y para mostrar anuncios (no) personalizados. El consentimiento a estas tecnologías nos permitirá procesar datos como el comportamiento de navegación o los ID's únicos en este sitio. No consentir o retirar el consentimiento, puede afectar negativamente a ciertas características y funciones.
    Funcional Sempre actiu
    L'emmagatzematge o accés tècnic és estrictament necessari per al propòsit legítim de permetre l'ús d'un servei específic sol·licitat explícitament per l'abonat o usuari, o amb l'únic propòsit de dur a terme la transmissió d'una comunicació a través d'una xarxa de comunicacions electròniques .
    Preferències
    L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per a la finalitat legítima d'emmagatzemar preferències no sol·licitades per l'abonat o l'usuari.
    Estadístiques
    El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos. L'emmagatzematge o accés tècnic que s'utilitza exclusivament amb finalitats estadístiques anònimes. Sense un requeriment, el compliment voluntari per part del Proveïdor de serveis d'Internet, o els registres addicionals d'un tercer, la informació emmagatzemada o recuperada només per a aquest propòsit no es pot utilitzar per identificar-te.
    Màrqueting
    L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per crear perfils d'usuari per enviar publicitat, o per rastrejar l'usuari en una web o en diverses webs amb fins de màrqueting similars.
    • Gestiona les opcions
    • Gestiona els serveis
    • Gestiona {vendor_count} proveïdors
    • Llegeix més sobre aquests propòsits
    Veure preferències
    • {title}
    • {title}
    • {title}
    X