TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El col·lectiu artístic Lokals actuarà a Amposta

Els artistes volen posar en valor la nova cultura de l’Ebre

El col·lectiu artístic Lokals, agrupació artística de joves ebrencs, actuarà a la capital del Montsià el dia 25 de setembre. El concert, impulsat per l’Ajuntament d’Amposta, començarà a les 19:30h a la Plaça del Castell, amb un preu simbòlic d’1 euro per entrada, amb servei de barra i sopar a càrrec del restaurant Green Way, amb opcions vegetarianes i veganes. Les entrades es podran adquirir a l’Oficina Jove d’Amposta, a la Carretera Simpàtica, 6.

La jornada s’iniciarà amb l’actuació de dj’s i la performance de Mar Grifoll, ballarina i actriu tortosina. Seguirà amb els artistes més joves del grup: Francesc, Ainuki, Mireia Ruiz, Lú i May. A continuació serà el torn del Talent Lokal, amb l’ampostina Clàudia Xiva i el tortosí Josep Lanau i, per acabar la nit, sonaran melodies urbanes amb Exit 303, Bodi, John V, Mel Wolf i el nou grup emergent de Tortosa, 43500, amb AKA Pedro, Owner, Seven RKZ, K-Liz i Sugar. Durant les properes setmanes es confirmaran nous noms al cartell a través de les xarxes socials (@somlokals).

Cartell de Lokals a Amposta el proper 25 de setembre a la Plaça del Castell. FOTO: Lokals

Què és Lokals?

Lokals és un grup format per joves de les Terres de l’Ebre que volen revolucionar el panorama artístic. Posant en valor el territori, són músics, poetes, actors i ballarins, i la intenció del grup és seguir creixent acollint artistes d’altres disciplines. Lokals busca talent jove allà on va i el col·lectiu no deixa de créixer contínuament amb l’objectiu de crear la nova cultura del territori i projectar-la arreu.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects