TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El 46% dels joves entre 16 i 29 anys ja s’han vacunat almenys amb una dosi


La vacunació seguix acumulant bones xifres

Tot i que la situació de la cinquena onada és crítica, una de les parts positives de l’evolució pandèmia és el bon ritme que té la campanya de vacunació. Fa uns dies, saltava la notícia que Espanya va líder en el procés de vacunació entre els grans països del món. Està al capdavant de França, Alemanya, Regne Unit o els Estats Units, amb més de la meitat de la població general ja amb la pauta completa i totalment immunitzada.

Els joves van ser el blanc de les crítiques quan, a causa de la relaxació de les mesures del Procicat, van veure’s imatges de botellons i locals on no se respectava la distància interpersonal. La falta d’inclusió en el procés de les vacunes va dixar la gent d’entre 16 i 29 anys desprotegits fins fa un mes, quan Salut va donar la opció als joves de demanar hora per a la punxada. El web va col·lapsar-se degut a l’alta demana d’este col·lectiu, les primeres dosis de les quals coincidia amb les segones de població més gran.

Ara, amb dades actuals, el 46’3% de la població d’entre 16 i 29 anys ja tenen la primera dosi inoculada, a l’espera de la segona per tenir la pauta completa.

Dibuix de la il·lustradora Maria de la Co
Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects