TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Pili Cugat i Joan Rovira són els dos ebrencs nominats als premis Enderrock

La cançó ‘Fràgil’ del disc ‘Poesia Amiga’ i els directes confinats de Rovira són les propostes culturals nominades

Ja s’ha obert la segona ronda de votació popular dels Premis Enderrock 2021 i Pili Cugat, juntament amb Carlos Lupprian, estan nominats en la categoria de millor cançó d’autor pel tema ‘Fràgil’, una de les dotze cançons que componen el disc ‘Poesia Amiga’. En este any confinat, s’ha afegit la categoria de millor directe en confinament, on Joan Rovira ha passat a la segona ronda.

A l’edició d’enguany entre totes les categories han estat nominats 34 artistes, que han editat un disc al llarg de 2020. A la primera ronda de votacions populars s’han rebut un total de 17.832 vots, que juntament amb el veredicte de la crítica i la segona ronda de votacions populars, en sortiran els guanyadors finals que es donaran a conèixer a la gala que tindrà lloc a l’auditori de Girona, el 8 d’abril de 2021.

La segona roda de votacions populars estarà oberta fins al diumenge 28 de febrer. Tothom que vulgui votar, ho pot fer aquí.

‘Fràgil’ forma part del disc ‘Poesia Amiga’, que està compost per cançons a partir de poemes d’amics poetes dels artistes. Els poetes amics que hi van col·laborar són de Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona, entre ells Carme Cruelles, Joan Callau, Conxita Jiménez, Francesc Valls Calçada, Àngel Martínez Callau, Rafel Jornet, Josep Lleixà, Vicent Pellicer o Zoraida Burgos . Poesies , a les quals Carlos Lupprian els hi va posar la música , convertint-les en cançons plenes de personalitat.

Els directes de Joan Rovira van acompanyar el confinament de moltes persones d’arreu del territori ebrenc i català, convertint els seus #ConcertsTemàtics en una cita diària. En total, va oferir 58 concerts a través de les seues xarxes socials, amb diferents temàtiques, convidats i estils de música molt variats.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects