TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Dotze hores de música en la quarta edició de Lo Riu Sona

El festival, que se celebra a Amposta, oferirà l’actuació de nou grups

Lo Riu Sona Festival arribarà, el proper mes de juny, a la quarta edició. Serà el dissabte 18 i ho farà amb un cartell amb nou grups i dos escenaris que permetran programar dotze hores de música sense interrupcions. Doctor Prats, Roba Estesa, Miquel del Roig, Pepet i Marieta, Auxili, Lal’Ba, Suu, Joan Rovira i Habla de mi en presente són els nou grups que conformen el cartell d’esta edició que tornarà sense restriccions i a un nou emplaçament: al triangle que hi ha al passeig del Canal Marítim, al costat de la pista d’atletisme, ja que el pavelló firal està desmantellant-se.

 «És una satisfacció presentar aquest esdeveniment perquè és una tornada a la normalitat», ha dit l’alcalde, Adam Tomàs, tot agraint als promotors que tornin a confiar en Amposta per ser referent musical de tot el país. L’objectiu de l’organització és atraure, com a mínim, 3.000 persones. Les portes s’obriran a les 17:00 hores i els concerts es començaran a les 18:00 hores. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a través de la web del festival loriusonafestival.cat.

Lo Riu Sona Festival està organitzat per Produccions Submarines i Èxits Produccions Musicals, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta i el suport de Generalitat de Catalunya.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects