TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

‘Dones i Terra’ , una jornada per celebrar el Dia de la Dona Rural a les Terres de l’Ebre

Serà el proper 30 d’octubre a Poble Vell de Corbera d’Ebre

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenta Rural, juntament amb el Departament d’Igualtat i Feminismes, organitza el 30 d’octubre una jornada per donar visibilitat i reconeixement a les dones dels diferents sectors, el foment de l’emprenedoria i lideratge i participació de les mateixes en òrgans de decisió.

L’activitat, que s’organitza a Poble Vell de Corbera d’Ebre, constarà d’un seguir d’accions presencials. A les 10:30 h, Rosa Domenech, membre de la junta de l’Associació de Dones del Món Rural, acompanyada de l’alcalde de Corbera d’Ebre, Antonia Alvarez; la secretaria de Feminismes, Montse Pineda i el Delegar del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, presentaran la jornada. En acabar, a les 11 h, la cuinera i presentadora del programa Cuines, Gessamí Caramés, xerrarà amb la periodista Anna Zaera. A les 12 h, hi ha preparada una taula de debat amb la periodista Júlia Albacar com a moderadora. Hi participarà Rita Faiges, administradora de Rústiques Faiges; Montse Servulo, administradora d’Agropasqualet, SA, Núria Altés, copropietària d’Herència Altés; Gesamí Caramés i Anna Zaera. Per finalitzar la jornada, la cloenda serà a càrrec de la directora del Departament d’Igualtat i Feminismes a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà i el director del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a les Terres de l’Ebre, Jesús Gomez. A més, es durà a terme un tast de vins DO Terra Alta.

Totes les persones assistents hauran de seguir les mesures de prevenció establertes amb motiu de la Covid-19 i l’ús de la mascareta serà obligatori durant la jornada. Les persones interessades poden inscriure’s a través de RuralCat.

El 15 d’octube se celebra arreu del món el Dia Internacional de la Dona Rural amb l’objectiu de retre homenatge i reconèixer al paper de les dones en l’agricultura, la ramaderia, la pesca i l’emprenedoria rural.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects