TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Diumenge arrenca la 6a edició del Festival de Cinema In-FCTA

La sessió inaugural anirà a càrrec dels mestres de cerimònies, els actors Juli Fàbregas i Jordi Díaz

La sisena edició del festival In-FCTA, el Festival de Cinema de la Terra Alta, arrenca este pròxim diumenge 31 de juliol amb la sessió inaugural de la mà dels mestres de cerimònies, els actors Juli Fàbregas i Jordi Díaz. A l’acte, que se celebrarà a les 21:30h a la plaça de l’Església de Bot, se presentaran els curtmetratges i films que es podran veure durant tota la setmana del festival. A continuació, performance teatral còmica protagonitzada per Ivan Massagué (director d’In-FCTA), Juli Fàbregas, Jordi Díaz i Mireia Aixalà, i escrita per Sergi Pompermanyer; i una proposta de videomapping creada per l’artista de renom internacional Xavier Bové, i que estarà acompanyada pels ballarins Violeta Pena i Héctor López.

L’obertura de portes tindrà lloc a les 19h, i fins a l’hora de la gala, els assistents podran gaudir dels vins de Sant Josep Vins i una proposta gastronòmica de km.0 de la mà de tres càterings de la comarca. I tot maridat musicalment amb la In-FCTA Band, l’actuació itinerant de TerraAlta Sessions, i La Farsa de Gandesa.

De dilluns 1 a dissabte 6 d’agost, els assistents al festival podran gaudir d’un ampli programa de projeccions cinematogràfiques que es complementaran amb activitats culturals, tallers matinals, música i gastronomia. També les famílies tindran el seu espai dins el festival, amb sessió de ioga a les piscines municipals de Bot, espectacle de circ i projeccions d’anime. El programa complet es pot consultar a la pàgina web del festival: infcta.com

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects