TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Desmantellen una plantació de marihuana de 40.000 plantes a la Pobla de Massaluca

Es feien passar per una plantació legal de cànem

En una operació conjunta de Policia Nacional, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil s’han comissat més de 50 tones de marihuana en vuit plantacions a la província de Barcelona i Tarragona, set i una respectivament.

La plantació de la província de Tarragona es trobava a la Pobla de Massaluca, on es van decomissar 40.000 plantes (7 tones), més 15 tones de cabdells de marihuana, 5 tones de pol·len de marihuana i 10 quilos d’haixix.

En total s’han detingut vint persones, set de les quals al poble de la Terra Alta, cinc com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i dos per aplicació de la llei d’estrangeria.

Els fets van tenir lloc durant el mes de setembre, en una finca rústica del terme de la Pobla de Massaluca, en una zona de difícil accés i de certa complexitat, la qual cosa va dificultar la investigació.

En les actuacions anteriors de la investigació a la zona del Maresme s’havia trobat una societat mercantil ubicada a la província de Tarragona, la qual cosa suposadament tindria relació amb les plantacions anteriorment descobertes. Les indagacions dels agents van permetre localitzar la finca del poble de la Terra Alta i, posteriorment, dues noves plantacions a Cabrera de Mar.

El nexe comú entre totes les plantacions és que es feien passar per plantacions cànem legal, però en realitat a totes es cultivava marihuana i, a més, tampoc comptaven amb els permisos administratius necessaris per a este tipus de cultiu legal.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects