TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Desmantellen una plantació de 1.200 plantes de marihuana a Ulldecona

S’han detingut cinc persones relacionades amb els fets

Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local d’Ulldecona han desmantellat una plantació interior de marihuana, on s’hi trobaven 1.200 plantes i 138 quilograms de marihuana preparats per a la venda. A conseqüència de l’actuació, que va tenir lloca el passat dijous, s’han detingut cinc homes d’entre vint-i-quatre i trenta-cinc anys de nacionalitat albanesa, que estaven trobaven a l’interior de la nau on s’ha localitzat la plantació.

La nau on s’ha trobat la plantació il·legal es trobava en desús i hauria estat ocupada pel grup, que s’hi passava les vint-i-quatre hores del dia vigilant les instal·lacions, que funcionaven amb sistemes de climatització. Mossos d’Esquadra va detectar la plantació a causa de les fortes olors a marihuana que es podien detectar des de fora de la nau, per la qual cosa es va iniciar la investigació i es va començar a vigilar la zona. Agents del cos van interceptar una persona que sortia de la nau i van poder desmantellar la plantació.

Els cinc detinguts estan imputats per un delicte contra la salut pública, per un delicte de pertinença a grup criminal i per un frau elèctric per haver estat connectats il·legalment al corrent elèctric. Tots ells han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat en càrrecs. La investigació, segons ha declarat Mossos d’Esquadra, continua oberta.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects