TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Desirée Rodriguez serà copregonera de l’Unicorns Pride a Roquetes

L’exconcursant de Gran Hermano i actriu de la sèrie ‘Veneno’ farà el pregó amb el periodista José Mola

Desirée Rodríguez serà la copregonera de la primera edició de l’Unicorns Pride, que tindrà lloc a Roquetes el pròxim 25 de juny.

Ella és una dona trans que és actriu i escriptora. Va saltar a la fama per la seua participació a Gran Hermano 14, on va quedar tercera finalista. El 2020 va actuar en l’aclamada sèrie ‘Veneno’, interpretant a Paca La Piraña, qui fou amiga de Cristina Ortiz, coneguda com ‘La Veneno. Recentment, ha participat en el reality ‘Supervivientes’ després d’una aturada televisiva allunyada del món del cor.

Rodriguez realitzarà el pregó de la mà de José Mola, escriptor, periodista i activista LGTBIQ. L’Associació Cultural Okay Productions, amb el suport de l’Ajuntament de Roquetes, ha creat ‘Unicorns Pride Ebre’, una gran festa del col·lectiu LGTBIQ+. El 25 de juny el pati de l’Escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes serà l’escenari de la festa de l’orgull, que pretén ser un referent al territori.

Amb motiu del 28 de juny, Dia de l’alliberament Lesbià, Gai, Transsexual, Bisexual i Intersexual, durant el mes de juny se celebra l’orgull arreu del món amb esperit de lluita i festivitat. A l’Unicrons Pride hi haurà actuacions, festa, menjar i molt més.

Dia de l’Orgull

Cada 28 de juny es commemoren els aldarulls succeïts a Stonewall, Nova York (EUA), l’any 1969 que van marcar l’inici de l’alliberament homosexual. Aquell dia la població LGBTI va sortir al carrer de forma pacífica per visibilitzar-se i demanar la plena igualtat jurídica i social i lluitar contra la discriminació i els abusos patits.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects