TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

DeltaChamber Music Festival celebra la seua sisena edició

El Mercat Municipal d’Amposta serà l’escenari de concerts individuals

DeltaChamber Music Festival celebra la seua sisena edició recorrerent la música més rellevant de l’òpera de Mozart, Don Giovanni, en un arranjament original de l’època per a octet de vents, i que serà el fil conductor de l’edició amb interludis musicals contrastats i en diferents formacions de cambra.

Don Giovanni és un personatge egoista i faldiller que dona nom a una de les òperes més famoses de Mozart. Es tracta d’un drama jocós, una història teatral amb diversió, intrigues, emoció, embolics i una moralitat final. És de les òperes més representades a tot el món, tota una obra mestra.

L’obertura de DeltaChamber Music Festival va començar ahir amb més d’una vintena de concerts individuals (un músic – un oient). Així, després de l’èxit assolit amb la quarantena de concerts individuals durant l’edició del 2020, tornarem a delectar-nos amb aquest innovador i excepcional format els dies 3 i 4 d’agost. Avui, 4 d’agost, al mercat municipal d’Amposta hi haurà un concert cada 15 minuts des de les 18 h fins les 21 h. Es pot adquirir l’entrada al concert a través del web de DeltaChamber.

El dia 5, l’esdeveniment continua amb un concert de cambra a Alcanar, dins del projecte DeltaChamber Music Festival al Territori, com a novetat i per primera vegada al festival.

Els dies 6 i 7, els assistents podran gaudir dels concerts centrals amb un programa en dos actes, que es viurà en dues nits consecutives guiades per una narradora i amb la instal·lació efímera guanyadora resultant del concurs realitzat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya Demarcació de l’Ebre, en el marc del festival i per quart any consecutiu.

Finalment, la cloenda d’aquesta edició la viurem a la Catedral de Santa Maria de Tortosa amb un concert de cambra a Tortosa, en el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana 2021.

Per a aquesta edició, DeltaChamber Music Festival comptarà novament amb músics nacionals amb trajectòries consolidades internacionalment, sent una iniciativa encetada a l’edició anterior per tal de fomentar la presència i projecció dels músics del nostre país en uns moments tan difícils per al sector.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects