TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Cultura posa en marxa tallers d’arqueologia, d’artesania, de rap i de català a les xarxes socials per a centres educatius de l’Ebre

Es tracta d’accions educatives, culturals i de caràcter inclusiu,

La directora territorial de Cultura, Victòria Almuni, ha presentat les activitats culturals que el Departament adreça a les escoles de primària i als centres de secundària de les Terres de l’Ebre per al darrer trimestre de l’any.

Ha estat acompanyada pels representants de les entitats especialitzades que col·laboren en els tallers i xerrades: Joel Prieto, Fetitxe13 , de Versembrant; Albert Paga, Berti , creador de continguts i Maite Mestre, gestora cultural d’ Arta. Aquests tallers i xerrades treballen línies d’actuació centrals del Departament com són el patrimoni artístic, l’arqueològic i la política lingüística.

Des d’aquests tres àmbits, i respectivament, es pretén posar en valor l’artesania tradicional i apropar-la a la població més jove, experimentar amb l’arqueologia per conèixer i entendre les comunitats prehistòriques, i promocionar l’ús del català entre els jóvens a les xarxes socials i en les creacions artístiques. En aquest sentit, Artra apropa l’artesania a les escoles del territori amb 12 tallers experimentals que tenen com a l’objectiu posar en valor l’artesania tradicional i contemporània de les Terres de l’Ebre. Una acció cultural i educativa, de caràcter inclusiu, que posa en contacte el col·lectiu artesà amb els infants, que poden descobrir de primera mà els diferents oficis sense sortir de l’aula i en horari lectiu.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects