TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’organització del Concurs de Cantautors de Tortosa cancel·la el certamen per «endarreriment en la gestió» per part de l’Ajuntament

L’Ajuntament afirma que sí que hi ha temps per posar en marxa el concurs

La quarta edició del Concurs de Cantautors de Tortosa no arribarà a celebrar-se. El certamen, que es va iniciar el 2017 i que normalment té lloc al mes de juny, no es podrà organitzar per falta de temps, segons expliquen els promotors de l’esdeveniment.

En un comunicat a través de les xarxes socials, un dels organitzadors ha lamentat que el Concurs de Cantautors s’ha cancel·lat perquè «el departament assignat de l’ajuntament per gestionar-ho s’ha endarrerit fins a tal punt que ja és impossible realitzar-ho». En la publiació, han volgut destacar que no es deu a la Covid-19 ni tampoc a un possible desinterés per part de l’organització.

Des de l’Ajuntament de Tortosa s’ha exposat que el concurs és una iniciativa privada amb la qual l’ajuntament «havia col·laborat en les últimes edicions i també és voluntat ara». Segons expliquen, des de fa un temps s’ha mantingut el contacte amb el promotor del concurs per preparar l’esdeveniment d’enguany i dur a terme la tramitació seguint els requisits necessaris quan s’implica una administració pública. Per tant, l’Ajuntament ha afirmat que no és correcte afirmar que no es pot dur a terme el concurs a causa «d’un endarreriment de l’Ajuntament» i que sí que hi ha temps. A més, han afegit que cal seguir la via administrativa que correspon i que la decisió de cancel·lar l’esdeveniment la pren el promotor.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects