TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El Consell Comarcal del Baix Ebre convoca el Premi Acció Jove

Premia les millors iniciatives juvenils desenvolupades a la comarca

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha convocat el Prem i Acció Jove 2021 amb la finalitat de guardonar les millors iniciatives juvenils desenvolupades a la comarca. El premi, que compta amb el suport de la d irecció general de Joventut, va adreçat a les persones físiques d’entre 16 i 30 anys o a les entitats juvenils que tinguin la seu al Baix Ebre o realitzen accions destinades al jovent a la comarca.

Pel que fa a la dotació econòmica del premi, hi haurà un primer premi de 900 euros i un segon premi de 600 euros. Les activitats objecte del prem i s’han de desenvolupar seguint les línies d’actuació i els reptes del Pla Nacional de Joventut. El 2020 el Premi Jove va ser per l’associació Atzavara – Arrels pel projecte ‘Les Imparables’, per implicar el jovent en la construcc ió d’una societat igualitària entre homes i dones. També es va convocar el premi per projectes desenvolupats amb motiu de la Covid-19. I en aquesta modalitat es va distingir un grup de joves pel projecte ‘Acércales ’, una iniciativa per permetre la comunicació entre les persones aïllades als hospitals, que no disposaven de dispositius electrònics, i els seus familiars.

Quant al termi ni de present ació dels projectes per la convocat òria 2021 és obert fins al 31 d ’ octubre de 2021. Podeu cons ultar les bases del prem i en aquest enllaç .

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects