TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Cicloturisme, cultura o memòria històrica: el nou turisme a la Terra Alta

La comarca presenta un catàleg d’experiència turístiques

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha presentat el catàleg que recopila 200 experiències turístiques que es poden realitzar a la comarca al llarg de tot l’any. Una feina minuciosa duta a terme pels tècnics de turisme de l’ens comarcal que ha aplegat totes les propostes que s’ofereixen al visitant per tot el territori terraltí agrupades en diferents blocs temàtics: Cicloturisme, Cultura i patrimoni, Enoturisme, Estades i experiències, Memòria històrica, Oleoturisme, Turisme actiu, Senderisme i Zones de bany a la natura. Estos blocs presenten tant l’oferta que ha creat el sector públic com l’oferta que es comercialitza des del sector privat.

Amb este catàleg, que es pot consultar a www.terra-alta.org, s’aconsegueix unificar en un únic espai tota l’oferta de lleure que fins ara es presentava dispersa per les diferents pàgines web i xarxes socials dels agents turístics comarcals. “Cal agrair a l’equip tècnic la feina que ha fet per recollir totes estes experiències i també la participació de tots els sectors implicats que assisteixen a les taules de turisme que convoquem de forma constant. Entre tots hem de tirar endavant el sector, que és molt transversal ja que tenim una comarca amb molt potencial. Intentem arribar al màxim de sectors possibles sempre pensant en un turisme de qualitat i posant en valor tot el patrimoni  històric i natural que tenim a la comarca. En definitiva, destacant tota la transversalitat que ens dona aquesta idiosincràsia que tenim com a Terra Alta”, ha assenyalat Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal.

El Consell Comarcal de la Terra Alta fa una aposta important per la promoció turística de la comarca i, amb esta nova eina, disposa d’un element de promoció de primer nivell per assistir a fires i certàmens de promoció per presentar la Terra Alta com un destí turístic a considerar.

Presentació del catàleg este matí

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects