TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

‘Bestiari’, de la companyia La Dama, arriba al Felip Pedrell

L’espectacle de la tortosina Verònica Hernández tindrà lloc el 7 de novembre a l’auditori Felip Pedrell

La Companyia de dansa La Dama, creada per la coreògrafa i ballarina tortosina Verònica Hernández, actuarà el proper diumenge 7 de novembre al teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa a les 19 h. Bestiari és la primera obra de gran format d’Hernández. Les entrades ja es troben a la venda al web del teatre i l’espectacle s’encaixa dins la capitalitat de Cultura Catalana.

Es tracta d’una proposta que naix a partir del treball de final de màster d’Hernández, que estudiava el llenguatge utilitzat en els bestiaris contemporanis i medievals. Estes figures finalment van anar sorgint en la seua dansa, donant forma a ‘Bestiaris’, on es veuen representats animals fantàstics i figures femenines com les bruixes o les sirenes.

L’obra ha estat adaptada al cinema alhora que s’anava creant. Les seves investigacions en el camp del cine dansa han anat de la mà del fotògraf i filmmaker Christopher Picón, amb qui ha desenvolupat tot un projecte coreogràfic pensat des de i per a la pantalla.

Tràiler ‘Bestiaris’. Imatges: Cia La Dama

Verònica Hernández és tortosina però la seua passió, el ball, l’ha portat per tot el món. La curiositat que sent pel cos i els moviments que és capaç d’articular l’ha empès a buscar el seu propi estil de dansa i fuig de les còpies per escoltar-se a ella mateixa. La coreògrafa creu que el seu cos és el seu temple. L’escolta molt i diu que sempre va per davant de la ment, que és savi. Per això, la disciplina ‘gaga’ la va enamorar des de l’inici i va marxar a viure a Israel per absorbir-la. Ara que la domina, vol fer-la seua.

Facebook
WhatsApp
Twitter

1 comentario en “‘Bestiari’, de la companyia La Dama, arriba al Felip Pedrell”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects