TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La cantant barroca Raquel Andueza actuarà a Tortosa

Des de Joventuts Musicals de Tortosa apunten es tracta d’una oportunitat única per poder escoltar la cantant al territori

El proper divendres 17 de setembre, la cantant Raquel Andueza oferirà un concert a Tortosa. Andueza és una de les més celebres cantants de música barroca que actualment es pot trobar al país, i des de Joventuts Musicals de Tortosa, els promotors del concert, apunten que es tracta d’una oportunitat única per poder escoltar la cantant al nostre territori. A més, en aquesta ocasió pujarà a l’escenari acompanyada per violí i tiorba, que complementaran d’una forma excel·lent la seua melòdica veu.

La presidenta de Joventuts Musicals a Tortosa, Elisa Huguet, ha explicat que “aquest és un dels concerts estrella del cicle tardor-hivern i per això vam decidir que el millor lloc per acollir-lo era l’entorn dels Reials Col·legis”. I és que tot i que la majoria de concerts que ha programat Joventuts Musicals tindran lloc a l’Auditori, aquest es durà a terme al pati del Col·legi de Sant Jaume i Sant Maties. Com que només queden una cinquantena d’entrades disponibles, la presidenta ha animat a tots aquells que vulguin assistir-hi a reservar la seua entrada a través del web www.teatreauditoritortosa.cat el més prompte possible.

A més del concert d’Andueza, el cicle programat per Joventuts Musicals de Tortosa ha previst pel 2 d’octubre el Quartet Neus Català, format pels violinistes Marta Cardona, Albert Carbonell, el violista Miquel Córdoba i el violoncel·lista Marçal Ayats. El 14 de novembre serà el torn de Lluís Capdevila i per últim, el 12 de desembre la Companyia Il·luminati, amb el trio de tenors Albert Mora, Miquel Cobos i Ezequiel Casamada, acompanyats del pianista Dani Garcia.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects