TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Aleix Ferrús: «‘Dos quarts de sis’ és un retrat quotidià de com es fa la revolució»

Gebre presenta el seu primer videoclip després de la publicació del seu disc de debut ‘Riu amunt’

Paisatge idílics, aerogenerados, centrals nuclears, fàbriques… Tot són elements que apareixen al videoclip de ‘Dos quarts de sis, que forma part del disc ‘Riu Amunt’ (The Indian Runners, 2021) de Gebre, grup musical de Flix.

El clip ha estat dirigit per Lydia Beltri Bagés, de la productora Lupini & Ratini produccions siderals, i vol mostrar el contrast entre els paisatges naturals i la indústria a la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. En estes dues comarques, les fàbriques i molins conviuen amb els boscos de Ribera, els canyissars i el riu Ebre.

Aleix Ferrús, cantant i compositor de Gebre, explica ‘Dos quarts de sis’ la història que relata ‘Dos quarts de sis’ és l’ambient viscut el matí de l’1 d’octubre: «és un retrat quotidià de com es fa la revolució. Hi ha por, esperança, i també alliberació. Narra allò que sents i costa explicar».

Gebre és una banda de pop de guitarres que va néixer l’any 2017 formada per Aleix Frrús, Adrià Gonzàlez a la guitarra, Dani Cervera al baix i Llorenç Orriols a la bateria. Les cançons de Gebre presenten simplicitat i naturalitat, tal com descriu Ferrús: «Intento ser natural amb allò que faig, fem les coses normals i intento cantar tal com parlo per casa». Els temes estan carregats de guitarres enèrgiques i tornades lluminoses que sonen a clàssics anglosaxons dels 90 com Weezer , Teenage Fanclub o The Lemonheads i a bandes nostrades, com Els Pets o Senior i el Cor Bruta. Pel que fa al disc, ‘Riu amunt’ parla de la resistència als problemes i dificultats de la vida moderna i descriu a aquelles persones que es resisteixen a deixar-se endur per el corrent del riu.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects