Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Contacte: info@apropebre.cat
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    A Prop Ebre
    • Territori
      • Baix Ebre
        • Aldover
        • Alfara de Carles
        • Benifallet
        • Camarles
        • Deltebre
        • El Perelló
        • L’Aldea
        • L’Ametlla de mar
        • L’Ampolla
        • Paüls
        • Roquetes
        • Tivenys
        • Tortosa
        • Xerta
      • Montsià
        • Alcanar
        • Amposta
        • Freginals
        • Godall
        • La Galera
        • La Sénia
        • Mas de Barberans
        • Masdenverge
        • La Ràpita
        • Sant Jaume d’Enveja
        • Santa Bàrbara
        • Ulldecona
      • Ribera d’Ebre
        • Ascó
        • Benissanet
        • Flix
        • Garcia
        • Ginestar
        • La Palma d’Ebre
        • La Torre de l’Espanyol
        • Miravet
        • Móra d’Ebre
        • Móra la Nova
        • Rasquera
        • Riba-Roja d’Ebre
        • Tivissa
        • Vinebre
      • Terra Alta
        • Arnes
        • Batea
        • Bot
        • Caseres
        • Corbera d’Ebre
        • El Pinell de Brai
        • Gandesa
        • Horta de Sant Joan
        • La Fatarella
        • La Pobla de Massaluca
        • Prat de Comte
        • Vilalba dels Arcs
      • Terres del Sénia
    • Actualitat
      • Política
      • Economia
      • Cultura
      • Societat
      • Esports
      • Entrevistes
    • Opinió
    • Mèdia
    • Pòdcast
      • L’informatiu
      • Converses de Prop
      • Parlem d’Igualtat
    • Captures
    • Al brancal
    A Prop Ebre
    Home»Al brancal»Al brancal de Neus Faiges Gargallo
    Al brancal Poble Nou del Delta

    Al brancal de Neus Faiges Gargallo

    A PropBy A Prop20/05/20242 Mins Read

    Neus Faiges Gargallo té vint-i-sis anys i l’experiència culinària de tota una vida. Els seus pares, Inés Gargallo Rabaza i Joan Faiges Alemany, van fundar el restaurant Cal Faiges a Poblenou del Delta al 1997. Ara, més de dos dècades després, la seua filla ha agafat el relleu i vol abocar al negoci familiar tot el que ha après treballant als millors restaurants del món.

    Faiges va formar-se a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i ha treballat en diversos restaurants amb Estrella Michelin, passant per les cuines d’autors reconeguts com Alain Ducasse i Mauro Colagreco. Sempre va tenir clar que volia tornar a casa i repensar el restaurant on s’havia criat. “S’ha de trobar l’equilibri amb el que tu vols fer i amb el que vol el client de sempre”, conta la cuinera. A Cal Faiges 2.0 s’hi seguixen sentint les olors del Delta, de marisc i dels arrossos. Però ha trobat un espai per a la innovació i per atreure un nou públic: els sopars degustació que celebren un divendres al mes.

    Tal i com li van ensenyar els seus pares, Faiges opta per treballar amb producte de quilòmetre 0 i de qualitat. Repensa els plats de sempre i els fa viatjar pel món. Així, en un restaurant que va obrir portes fa més de vint anys i situat en una caseta típica de Poblenou, ara s’hi poden degustar sabors d’arreu amb l’essència de tota la vida.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email Telegram WhatsApp

    Comments are closed.

    Posts relacionats

    Al brancal de Miquel Àngel Angelats

    Miquel Àngel Angelats també és Lo Collitó. És el nom del seu projecte, que no és només empresarial, sinó que…

    Read More

    Al brancal de La Galana

    Laura Negre acaba de tornar al seu Delta després d’anys estudiant, formant-se i treballant a Barcelona i Sabadell. Ara està…

    Read More

    Al brancal de Cèlia Llop

    Read More

    Al brancal de Paula Sintorres

    Read More

    Al brancal d’Èric Pastor

    Read More

    Notícies recents

    El Rihihiu s'adapta als estralls dels aiguats

    El festival manté la programació i les localitzacions, tot i que no descarta haver de ...
    Cultura 15-10-2025

    Amposta arriba a la vintena edició de les Lletres Ebrenques

    Tindrà lloc del 15 al 18 d’octubre Les Jornades de les Lletres Ebrenques celebren este ...
    Amposta 15-10-2025

    El Festival Artèria tindrà lloc al pavelló firal de Remolins per l'episodi de pluges torrencials

    El festival que dirigeix el coreògraf i ballarí tortosí Roberto Olivan manté les dates previstes, ...
    Cultura 15-10-2025
    El més vist

    Els veïns dels pobles afectats per la borrasca Alice treballen per tornar a la normalitat

    Alcanar

    Una carpa de circ a Horta de Sant Joan: nilak torna a la Terra Alta

    Captures

    Al brancal de Miquel Àngel Angelats

    Al brancal

    La seguretat de portar el plat a taula

    Medi Ambient

    El Rihihiu s’adapta als estralls dels aiguats

    Cultura

    Subscriu-te al butlletí

    Rep les últimes notícies

    • QUI SOM
    • CONDICIONS I PRIVACITAT
    • POLÍTICA DE COOKIES

    CONTACTE
    info@apropebre.cat

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    © 2025 Apropebre. Designed by Globals.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Gestionar el consentimiento de las cookies
    Utilizamos tecnologías como las cookies para almacenar y/o acceder a la información del dispositivo. Lo hacemos para mejorar la experiencia de navegación y para mostrar anuncios (no) personalizados. El consentimiento a estas tecnologías nos permitirá procesar datos como el comportamiento de navegación o los ID's únicos en este sitio. No consentir o retirar el consentimiento, puede afectar negativamente a ciertas características y funciones.
    Funcional Sempre actiu
    L'emmagatzematge o accés tècnic és estrictament necessari per al propòsit legítim de permetre l'ús d'un servei específic sol·licitat explícitament per l'abonat o usuari, o amb l'únic propòsit de dur a terme la transmissió d'una comunicació a través d'una xarxa de comunicacions electròniques .
    Preferències
    L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per a la finalitat legítima d'emmagatzemar preferències no sol·licitades per l'abonat o l'usuari.
    Estadístiques
    El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos. L'emmagatzematge o accés tècnic que s'utilitza exclusivament amb finalitats estadístiques anònimes. Sense un requeriment, el compliment voluntari per part del Proveïdor de serveis d'Internet, o els registres addicionals d'un tercer, la informació emmagatzemada o recuperada només per a aquest propòsit no es pot utilitzar per identificar-te.
    Màrqueting
    L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per crear perfils d'usuari per enviar publicitat, o per rastrejar l'usuari en una web o en diverses webs amb fins de màrqueting similars.
    Gestiona les opcions Gestiona els serveis Gestiona {vendor_count} proveïdors Llegeix més sobre aquests propòsits
    Veure preferències
    {title} {title} {title}
    X