Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Contacte: info@apropebre.cat
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    A Prop Ebre
    • Territori
      • Baix Ebre
        • Aldover
        • Alfara de Carles
        • Benifallet
        • Camarles
        • Deltebre
        • El Perelló
        • L’Aldea
        • L’Ametlla de mar
        • L’Ampolla
        • Paüls
        • Roquetes
        • Tivenys
        • Tortosa
        • Xerta
      • Montsià
        • Alcanar
        • Amposta
        • Freginals
        • Godall
        • La Galera
        • La Sénia
        • Mas de Barberans
        • Masdenverge
        • La Ràpita
        • Sant Jaume d’Enveja
        • Santa Bàrbara
        • Ulldecona
      • Ribera d’Ebre
        • Ascó
        • Benissanet
        • Flix
        • Garcia
        • Ginestar
        • La Palma d’Ebre
        • La Torre de l’Espanyol
        • Miravet
        • Móra d’Ebre
        • Móra la Nova
        • Rasquera
        • Riba-Roja d’Ebre
        • Tivissa
        • Vinebre
      • Terra Alta
        • Arnes
        • Batea
        • Bot
        • Caseres
        • Corbera d’Ebre
        • El Pinell de Brai
        • Gandesa
        • Horta de Sant Joan
        • La Fatarella
        • La Pobla de Massaluca
        • Prat de Comte
        • Vilalba dels Arcs
      • Terres del Sénia
    • Actualitat
      • Política
      • Economia
      • Cultura
      • Societat
      • Esports
      • Entrevistes
    • Opinió
    • Mèdia
    • Pòdcast
      • L’informatiu
      • Converses de Prop
      • Parlem d’Igualtat
    • Captures
    • Al brancal
    A Prop Ebre
    Home»Al brancal»Al brancal de Neus Faiges Gargallo
    Al brancal Poble Nou del Delta

    Al brancal de Neus Faiges Gargallo

    A PropBy A Prop20/05/20242 Mins Read

    Neus Faiges Gargallo té vint-i-sis anys i l’experiència culinària de tota una vida. Els seus pares, Inés Gargallo Rabaza i Joan Faiges Alemany, van fundar el restaurant Cal Faiges a Poblenou del Delta al 1997. Ara, més de dos dècades després, la seua filla ha agafat el relleu i vol abocar al negoci familiar tot el que ha après treballant als millors restaurants del món.

    Faiges va formar-se a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i ha treballat en diversos restaurants amb Estrella Michelin, passant per les cuines d’autors reconeguts com Alain Ducasse i Mauro Colagreco. Sempre va tenir clar que volia tornar a casa i repensar el restaurant on s’havia criat. “S’ha de trobar l’equilibri amb el que tu vols fer i amb el que vol el client de sempre”, conta la cuinera. A Cal Faiges 2.0 s’hi seguixen sentint les olors del Delta, de marisc i dels arrossos. Però ha trobat un espai per a la innovació i per atreure un nou públic: els sopars degustació que celebren un divendres al mes.

    Tal i com li van ensenyar els seus pares, Faiges opta per treballar amb producte de quilòmetre 0 i de qualitat. Repensa els plats de sempre i els fa viatjar pel món. Així, en un restaurant que va obrir portes fa més de vint anys i situat en una caseta típica de Poblenou, ara s’hi poden degustar sabors d’arreu amb l’essència de tota la vida.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email Telegram WhatsApp

    Comments are closed.

    Posts relacionats

    Al brancal d’Arrels d’Orta

    Enric Alfonso està al capdavant de la vinateria Arrels d’Orta, que reobre portes el proper divendres 5 de desembre. El…

    Read More

    Al brancal de Genèriccc

    Genèriccc acaba de nàixer. És una formació cultural capitanejada per Samuel Lara, Pau Forner i Paco Lleixà. Però ja s’hi…

    Read More

    Al brancal d’Hodei Studio

    Read More

    Al brancal de l’Enfarinada

    Read More

    Al brancal de Tere Giné

    Read More

    Notícies recents

    Al brancal d'Arrels d'Orta

    Enric Alfonso està al capdavant de la vinateria Arrels d’Orta, que reobre portes el proper ...
    Al brancal 03-12-2025

    Josep Piñol després d''Evitada': “M'interessa la hipocresia de les persones”

    Josep Piñol (1994, Tivenys) és nerviós, es mou quan parla i mai s’està en la ...
    Cultura 29-11-2025

    Jordi Fabá presenta 'Dos Almas', un tema nascut de la búsqueda de la creativitat

    El músic tortosí llença el seu segon single Jordi Fabá ha tret el seu segon ...
    Cultura 27-11-2025
    El més vist

    Al brancal d’Arrels d’Orta

    Al brancal

    Josep Piñol després d”Evitada’: “M’interessa la hipocresia de les persones”

    Cultura

    Jordi Fabá presenta ‘Dos Almas’, un tema nascut de la búsqueda de la creativitat

    Cultura

    Al brancal de Genèriccc

    Al brancal

    Robert Adell: “Es necessiten més pastors”

    Entrevistes

    Subscriu-te al butlletí

    Rep les últimes notícies

    • QUI SOM
    • CONDICIONS I PRIVACITAT
    • POLÍTICA DE COOKIES

    CONTACTE
    info@apropebre.cat

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    © 2025 Apropebre. Designed by Globals.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Gestionar el consentimiento de las cookies
    Utilizamos tecnologías como las cookies para almacenar y/o acceder a la información del dispositivo. Lo hacemos para mejorar la experiencia de navegación y para mostrar anuncios (no) personalizados. El consentimiento a estas tecnologías nos permitirá procesar datos como el comportamiento de navegación o los ID's únicos en este sitio. No consentir o retirar el consentimiento, puede afectar negativamente a ciertas características y funciones.
    Funcional Sempre actiu
    L'emmagatzematge o accés tècnic és estrictament necessari per al propòsit legítim de permetre l'ús d'un servei específic sol·licitat explícitament per l'abonat o usuari, o amb l'únic propòsit de dur a terme la transmissió d'una comunicació a través d'una xarxa de comunicacions electròniques .
    Preferències
    L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per a la finalitat legítima d'emmagatzemar preferències no sol·licitades per l'abonat o l'usuari.
    Estadístiques
    El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos. L'emmagatzematge o accés tècnic que s'utilitza exclusivament amb finalitats estadístiques anònimes. Sense un requeriment, el compliment voluntari per part del Proveïdor de serveis d'Internet, o els registres addicionals d'un tercer, la informació emmagatzemada o recuperada només per a aquest propòsit no es pot utilitzar per identificar-te.
    Màrqueting
    L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per crear perfils d'usuari per enviar publicitat, o per rastrejar l'usuari en una web o en diverses webs amb fins de màrqueting similars.
    • Gestiona les opcions
    • Gestiona els serveis
    • Gestiona {vendor_count} proveïdors
    • Llegeix més sobre aquests propòsits
    Veure preferències
    • {title}
    • {title}
    • {title}
    X