TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Acció Climàtica abona 2,6 M€ pels ajuts directes al cultiu de l’arròs

A partir d’este divendres 18 de febrer, el Departament fa l’ingrés a 1.329 beneficiaris

Este divendres 18 de febrer, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural farà efectiu el pagament del 90% dels imports dels ajuts associats agrícoles del cultiu de l’arròs per un import total de 2.650.556,09 euros a 1.329 pagesos de les comarques del Montsià, Baix Ebre, Alt i Baix Empordà. El 10% restant es pagarà durant el mes d’abril, un cop el Fondo Español de Garantia Agraria (FEGA) establixque l’import unitari definitiu.

Els sol·licitants d’estos ajuts podran accedir el contingut de la seua resolució a partir del dia 21 de febrer de 2022, a través de l’aplicació DUN, accessible al web del Departament d’Acció Climàtica, on cal identificar-se amb certificat digital. El termini per a la presentació de recurs d’alçada d’aquest ajuts, si escau, finalitza un mes després de la seva publicació a l’e-tauler.

Estos ajuts, que formen part del primer pilar de PAC, estan finançats al 100% pel Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA) i estan destinats a atendre sectors específics amb risc de disminució o abandonament de la producció.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects