TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El 70% de les persones sense llar a les Terres de l’Ebre ja estan vacunades

Els equips de vacunació s’han desplaçat per poder arribar als col·lectius més vulnerables

A les Terres de l’Ebre ja s’ha vacunat un 70% de les persones sense llar censades i que són susceptibles de vacunar-se contra la Covid-19. D’esta manera, qui ha encaixat amb la franja d’edat estipulada o qui ha format part dels col·lectius de risc que requerien la vacuna, s’ha pogut vacunar.

La Delegada de Residències a les Terres de l’Ebre, Cristina Barragan, explica que la vacunació al col·lectiu s’ha dut a terme conjuntament amb el Servei d’Atenció Primària, Afers Socials i entitats i associacions del territori, com ha estat el cas del Baix Ebre i el Montsià, on part de les punxades s’han administrat en menjadors socials. La tasca de cerca de les persones del col·lectiu ha estat imprescindible, ja que l’escletxa digital fa que sigue molt difícil arribar a la informació per vacunar-se. A més, es tracta de persones que alguns cops no disposen de la documentació requerida, explica Barragan. “En alguns casos no tenen la TIS i els hem de registrar”.

La vacuna administrada a les persones sense llar i a altres col·lectius vulnerables ha estat la Janssen, ja que es tracta de persones força itinerants i la vacuna és d’una sola dosi. Segons ha informat la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, a hores d’ara es continua treballant per identificar nuclis de persones pertanyents a col·lectius vulnerables per tal d’informar sobre la vacunació contra la Covid-19 i poder desplaçar un equip per dur a terme la punxada. A més, també es treballa per intentar trencar amb l’escletxa digital i informar sobre els serveis de la Meva Salut i que tothom puga accedir-hi.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects