TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

270 voluntaris se someten al cribratge massiu del Campus Terres de l’Ebre

La setmana que ve, el punt de cribratge se trasllada a Tarragona

El cribratge massiu per detectar casos asimptomàtics de Covid-19 entre la comunitat universitària de la URV ha començat avui al Campus de Terres de l’Ebre. Gairebé el 76% dels 270 inscrits fins al moment en este punt de cribratge són estudiants. La resta, són treballadors de la Rovira i Virgili o d’altres universitats i centres adscrits.

Els organitzadors del cribratge s’han mostrat satisfets amb aquests resultats de participació. El principal objectiu de les proves és trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària en els grups d’edat relacionats amb l’entorn universitari i identificar l’estat immunitari d’aquest segment de població. En previsió que les cites prèvies a Terres de l’Ebre se puguen esgotar en les pròximes hores, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha ampliat el cribratge a 400 proves i, en cas que sigui necessari, s’obrirà un nou calendari de reserves.

Els membres de la comunitat universitària de Terres de l’Ebre encara poden demanar cita prèvia per fer-se les proves el dijous 29, de 11h a 17h.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects