TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Vint-i-tres autors participen en l’exposició fotogràfica ‘Mirades entre veïns’

S’inaugurarà el 3 de juny al Campus Terres de l’Ebre

Dins del cicle ‘Mirades Creatives’, l’associació cultural diLLUMs d’arts i el Campus Extens de la URV a Tortosa organitzen l’exposició fotogràfica ‘Mirades entre veïns’, una exposició col·lectiva de fotògrafs del territori.

En esta exposició, comissariada pel fotògraf Rafael Ricote, es podran veure vint-i-tres fotografies d’autors i autores d’ambdós costats del riu Sénia, realitzades a vint-i-una poblacions diferents. Els fotògrafs han realitzat cinc peces amb motiu de ‘Mirades entre veïns’, de les quals se n’ha seleccionat una per a l’exposició. La resta , juntament amb una biografia dels autors i més informació sobre les activitats que es generin, es podran veure al blog.

La filosofia de diLLUMs d’arts és donar a conéixer el talent cultural del territori i, al mateix temps, fomentar sinergies i complicitats entre persones i disciplines artístiques.

L’exposició ‘Mirades entre veïns’ ha pretés creuar mirades, crear canals de comunicació i de coneixement mutu entre la gent i les poblacions del nord i del sud del riu Sénia, a través de la fotografia i d’altres activitats que sorgiran amb la seua excusa mentre hi sigui al Campus Terres de l’Ebre de la URV i durant la sev¡ua itinerància posterior.

Participen a l’exposició: Agustí Polet, Ana M. Morell , Batiste Pla , Carina Balfegó , Carme Pla , Emilio Zaragoza , Ernest Sesé , Joan Gil , Joaquin Ismael , José Conceptes , Marc Prades, Maria José Piorno, Marta Escolà , Maxi Pérez , Míriam G. Troncho, Pep Mola , Pilar Madorran, Piluka Diago , Rafa Ruíz, Rafael Ricote , Santi Martorell, Susanna Ferreres i Vicent Pellicer.

La inauguració tindrà lloc el proper divendres 3 de juny al Campus Terres de l’Ebre de la URV, a les 19h.

Cartell de l’exposició ‘Mirades entre veïns’. FOTO: diLLUMs d’arts al Forn

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects