TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Una acció a Barcelona demanarà solucions per a la situació del Delta

L’organitzen la Plataforma en Defensa de l’Ebre, Diàspora Ebrenca, Xarxa per la Justícia Climàtica i Aigua és Vida

El proper dijous 9 de febrer, a les 19:30h, la Plataforma en Defensa de l’Ebre, Diàspora Ebrenca, Xarxa per la Justícia Climàtica i Aigua és Vida han convocat una acció a Plaça Sant Jaume de Barcelona que commemora els 3 anys del temporal Glòria i la necessitats d’actuacions per a la restauració i protecció del delta de l’Ebre davant l’emergència climàtica. En un primer moment, la concentració estava convocada per al passat dimarts, però les condicions meteorològiques han empès l’organització a traslladar l’acció al dijous 9 de febrer.

L’augment dels episodis meteorològics com el Glòria i l’augment del nivell del mar són conseqüències de l’emergència climàtica que afecta el litoral català en general i el Delta en particular. Està previst que es repetixquen de forma recurrent, tant les sequeres com els temporals i les fortes inundacions que modifiquen esta zona del sud del país.

Cartell de l’acte.

Més accions al territori

El diumenge 12 de febrer hi ha una manifestació amb convocatòria a les 12:00 hores a Lo Passador, a Sant Jaume d’Enveja. La reivindicació és la mateixa que la que es proclamarà a Barcelona, solucions ràpides i eficaces per a la situació del Delta.

Cartell de l’acte.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects