TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Tornen ‘Les Nits a la Baranova’ de Tivissa

Se programen quatre jornades de música i dansa

La plaça de la Baranova de Tivissa tornarà a acollir el proper mes d’agost una nova edició de “Les Nits a la Baranova”, una aposta cultural que enguany arriba a la novena edició. Les organitzen l’Ajuntament de Tivissa amb el suport de la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura i col·laboradors i entitats locals.

La programació aglutins un seguit d’activitats a l’aire lliure per incentivar, dinamitzar i fomentar els valors històrics i populars del poble i del territori, amb activitats diverses i per a tots els públics com la Nit del Jazz, que se celebrarà el dia 6 d’agost amb Sunset Dreams. Altres activitats a destacar són la Nit dels Musicals, el 13 d’agost amb “La Vida és un Musical” de Salva Racero, Rakel Esteve i Jorge Varela. També la Nit de la Lírica, programada per al dia 20 amb Sara Blanch, Marc Sala i Josep Bufon, o la Nit de la Dansa a càrrec de l’Estudi de Dansa M. Carmen Gallardo. El programa complet pot consultar-se aquí.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

També et podria interessar...

Opinió

No anem bé, president

Per Tots Som Poble, associació antitaurina Fa uns dies, a Catalunya Ràdio, van fer una entrevista al president de la Generalitat, Pere Aragonès. Entre altres coses,

Llegir Més »
Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects