TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

S’avança la recollida d’aliments a Tortosa al 6 i 7 de maig

La inflació i l’arribada de refugiats d’Ucraïna han fet augmentar la demanda d’aliments

El Banc dels Aliments, juntament amb Càritas, Creu Roja i l’Arxiconfraria de la Cinta i l’Ajuntament de Tortosa, preveu dur a terme una nova recollida d’aliments. Enguany se celebrarà els dies 6 i 7 de maig, un mes abans de l’habitual per la necessitat immediata d’aliments. El Banc dels Aliments dipositarà les ja habituals caixes a les entrades dels supermercats que participen en la campanya. A més, en aquelles franges amb més afluència, se comptarà amb la col·laboració de voluntariat als accessos dels supermercats per donar a conèixer la recollida i animar la ciutadania a col·laborar-hi.

El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha explicat que s’ha optat per recuperar la plena presencialitat i la recollida tradicional d’aliments. En esta línia, Ologaray ha recordat que per poder dur a terme la recollida se necessiten més de 300 voluntaris i ha fet una crida a tothom que s’hi vulgui sumar. “Si podeu destinar dues hores i teniu ganes d’ajudar, podeu fer-vos voluntaris trucant al 977 44 44 44 de dilluns a divendres, de 9 a 15 h”. El portaveu ha posat de relleu la tasca que desenvolupen les entitats assistencials en moments com l’actual, en el qual la Covid-19 o la inflació han agreujat la situació d’algunes famílies. La crisi a Ucraïna també ha fet augmentar la demanda d’aliments al territori.

La recollida d’aliments s’adreça enguany especialment a dos tipus de productes: les conserves de peix i la llet, dos productes d’un alt valor nutritiu que són molt necessaris.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects