Roser Reverté és una dels 50 finalistes seleccionats del Concurs estatal Jóvenes Promesas de la alta cocina de Le Cordon Bleu, que valora cuiners joves de tota Espanya. De 22 anys, la jove cuinera rapitenca estudia CFGS en Direcció de Cuina a Tortosa (Escola d’Hoteleria INS Dertosa), i ara pot posicionar-se com una de les 10 seleccionades que optaràn al guardó a través d’un procés obert de votació.
Reverté ha estat sempre interessada en la cuina, que a casa seua ha sigut una constant. “Sempre hi he tingut interès, la cuina sempre ha estat present a casa meua, sobretot per ma iaia i ma mare. Però jo sempre he tret bones notes i em deien que havia de fer batxillerat i marxar a estudiar una carrera”, conta l’aspirant. Va cursar un cicle superior de medi ambient, un altre tema que sempre li havia interessat, però la cuina se li seguia fent present. “Al principi vaig entrar al cicle de cuina amb temor per haver de començar de zero, però de seguida em vaig posar a lloc i vaig veure que cuinar és al que em vull dedicar realment”.
El tipus de cuina que gaudix més és la de temporada i producte. Li agradaria barrejar les seues passions, la cuina, el medi ambient i els sabors tradicionals del territori, per construir una carrera llarga en el món de la creació gastronòmica. De moment, sap que la formació no acaba aquí i creu que els propers passos els donarà en restaurants que compartixquen els seus valors i la puguen formar.
Es pot votar Roser Reverté aquí.