TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Oberta la convocatòria dels Premis IDECE per a estudiants ebrencs

Els guardons volen incentivar el talent jove

Els Premis IDECE van dirigits a estudiants que cursen batxillerat o cicles formatius de grau superior, tant en centres d’ensenyament dels municipis de les Terres de l’Ebre o de la resta d’instituts de Catalunya, incloent-hi l’Institut Obert de Catalunya, sempre que estiguen empadronats en algun municipi de les quatre comarques. La finalitat dels premis és la d’estimular l’elaboració de treballs i projectes de qualitat i rigorosos que permetin conèixer millor la realitat i les perspectives de futur de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta, ja sigue en àmbits com el medi ambient, història, economia, art, patrimoni o des de qualsevol altre.

«Amb aquests premis pretenem involucrar als estudiants del territori en el seu futur. Busquen estimular i fomentar la projecció i les perspectives de futur de les Terres de l’Ebre, i què millor que els joves per proposar com volen que sigue el seu futur. Si els involucrem en la construcció d’estes terres, els estem donant raons i arguments perquè el dia de demà se queden i treballen aquí aportant els seus coneixements» , explica Xavier Pallarès, director de l’IDECE. Els treballs se poden realitzar de manera individual o en grup, però en cap cap poden superar el nombre de quatre persones. Els premis tenen una dotació econòmica de 1.500 € pel 1r premi, 1.000 € pel 2n premi, 700 € pel 3r i 500 € pel 4t.

El termini per presentar les sol·licituds acaba el 31 de juliol. Este tràmit s’ha de fer preferiblement per internet, tot i que, cas que la sol·licitud se face de manera presencial, cal presentar-la a l’edifici de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre. Per a més informació cal visitar el web de l’ens.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects