TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Nova línia d’ajuts per a la restauració

Els ajuts seran d’entre 1.000 a 15.000 euros, en funció del nombre de treballadors

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat avui les bases d’esta línia d’ajuts, dotada amb 40 milions d’euros, que s’articula a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i que s’obrirà en els propers dies. La mesura vol contribuir a la competitivitat de les empreses i al manteniment dels negocis davant la disminució de la facturació ocasionada per les darreres restriccions decretades per pal·liar els efectes de la pandèmia.

Esta línia s’adreça a autònoms i empreses que presten activitats de restauració, com bars, restaurants i cafeteries, inclosos els establiments situats dins de centres comercials o mercats municipals. Els ajuts seran d’entre 1.000 a 15.000 euros, en funció del nombre de treballadors: 1.000 euros per a autònoms i microempreses (fins a 9 treballadors); 5.000 euros per a petites empreses (de 10 a 49 treballadors); i 15.000 euros per a empreses de 50 treballadors o més.

Les sol·licituds s’ha de presentar temàticament a través del Canal Empresa, omplint el model formalitzat que es pot trobar al web del CCAM, de Canal Empresa o del Departament d’Empresa i Coneixement.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects